Pääsiäispupuni ja loma

Coco Sweet Dreams

Pieniä pääsiäismunia on piilotettu pojan kenkiin ja koti siivottu. Kaikki siis oikke hyvin. ♥ Mun miehellä alkoi loma, niin paljon mukavampaa viettää arkipäiviä yhdessä.

Tyttö se vaan kasvaa pyrähtää ihan silmissä, hän kannattelee jo päätään todella hienosti ja tsekkailee ympärilleen. On se maailma ihmeellinen ja kumma, äiti tietää.

Hyvää pääsiäistä puput!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mistä/minkä valmistajan on tuo ihana ruukku/purkki tuossa kaapin päällä, jossa on mansikoita?

Hyvää pääsiäistä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heips! Se on oikeasti yrttiruukku, mutten nyt millään muista kenen se on. Se on sellainen kaksiosainen ruukku...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvää pääsiäistä!

Hanna - (Ei varmistettu)

Hihii, mitkä koivet! Ja sojottamassa ihanasti kohti kattoa tietenki :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kiitos samoin! :)

Hanna, joo. ;) Vauvalla on rento meininki aina. <3

Mmem (Ei varmistettu)

Apua Coco, mistä mahtaa kakkos kuvassa näkyviä ihania tyynynpäällisiä saada?! Aivan upeat nuo! Ja leppoisaa pääsisäistä koko teidän ihanalle perheelle!!

Nina Hovinmaa
Nina Hovinmaa

Nuo lattiatyynyt näyttävät minunkin mielestä ihanilta, hihkaise tännepäin tietoa ostopaikasta/merkistä/hinnasta jos nuo ovat lähiaikoina hankittuja=)

Suklaista pääsiäistä!

-Nina-

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyviä pääsiäispyhien jatkoja! =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Olen vasta löytänyt blogisi ja olen aivan koukussa! Sinulla on kauniita kuvia ja mukava tapa kirjoittaa. Itsekkin olen miettinyt blogin aloittamista... Oikein ihanaa ja rauhallista pääsiäistä koko perheellesi! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos tytöt, ootte ihanii! :) lattialla olevat tyynynpäälliset ovat Gantin. Ostin ne joskus jouluna alesta, ovat varmaan jtn talvimallistoa? Ostopaikka oli tarkalleen Turun Gantin -myymälä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvaa ja rauhallista paasiaista myøs sinne Suomen Turkuun:)
Juu noi pienet kasvavat liian nopeasti. Meidan vaavi taalla maistelee ekaa kertaa soseita jo! Tsemppia muuttoon! Se on veemaista hommaa. Onko uusi koti løytynyt vai muutatteko valiaikasesti jonnekin?
ps. missa tama teidan vanha koti sijaitsee? Ihan keskustassa?

Krista* (Ei varmistettu)

Heips!

Olen ihastellut blogissasi tuota mustaa koria. Nyt olen tullut siihen pisteeseen, että rohkenen kysyä, minkä merkkinen se on / mistä se on ostettu? Oikea kesäkori. Ah, voin niin kuvitella siinä kantavani tuoretta Hesaria tai muotilehteä, mansikoita ja muita eväitä. Mitä ihanuutta! Kohta on kesä ja ehkä minullakin tuollainen kori. ;)

Terkuin Krista

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, meidän tämän vanha koti sijaitsee noin 10 min. kävelymatkan päässä kauppatorilta, eli oikeastaan ihan keskustassa joo. Me muutetaan joksikin aikaa vuokralle...katsotaan rauhassa uutta kotia. :)

Krista, se on Design House Stockholmin kori. Se on oikeastaan pyöräkori, mutta se pyörä varastettiin niin nyt se on vaan kori. Kauppakori. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka! Mistä tuo valkoinen senkki on ostettu, tahdon tuollasen meille!:)

Kommentoi