Päivän parhaat

Coco Sweet Dreams

 

Turku City + Buffalo mozzarella + pehmeän makeat viikunat, Madaran Mud mask + spicy orange kynsilakka Lorealilta.

Minä jatkan iltaa näiden ja tämän biisin parissa, eli näihin kuviin ja tunnelmiin.

x

Kommentit

EricaK
EricaK

Viikunat, buffalo mozzarella ja vähän oliiviöljyä. Parasta.

riittariittariittu (Ei varmistettu)

miten vatsasi pysyy kyllälisenä noin kepeillä ruuilla. käsitin, että se koostuu aika pitkälti kasviksista ja hedelmistä. minä tarvtisen kanaa, kalaa tai lihaa ainakin kerran yleensä kaksi lämmintä ateriaa päivässä. onko lapset myös noin pieniruokaisia että elävät muutamalla viikunalla :o)

riitariitariita (Ei varmistettu)

Eli tämän yhden aterian perusteella vedät johtopäätöksen koko perheen ruokavaliosta? Onhan tuossakin proteiinina mozzarellaa ja käsittääkseni kyseessä on iltapala, ei koko päivän ainoa ateria. Eiköhän Henna pidä huolta omasta ja lastensa ruokavaliosta, ainakin hän näyttää terveeltä ja hyvinvoivalta.

Outoa myös, että se lämmin ateria on muka joku hyvän aterian mittari, eiköhän esim. runsaasti vihanneksia/kasviksia ja sopivasti proteiinia sisältävä salaatti ole yhtä hyvä ellei parempi ateria, vaikka onkin "kylmä". Se, että SINÄ tarvitset kaksi lämmintä ateriaa päivässä ei tarkoita sitä, että kaikki siitä poikkeavasti syövät ovat outoja tai eivät pysy "kyllälisenä";) Suvaitsevaisuutta pliiiiiis!

Karoliina Kazi (Ei varmistettu) http://karoliinakazi.com

Herkullista! Noi viikunat näyttää niin hyvälle, samoin kesäinen Turku.

Maaritt (Ei varmistettu)

Kauniita kuvia jälleen. :) Kesäinen turku on kyllä hieno paikka.

Santtu1 (Ei varmistettu)

Yksityiskohdista katsoin, että onko tuo se jo aiemmin kuvissa vilahtanut Pop Å asunto? Blogiasi vuosia lukeneena tuntuu tämä muutos yllättävältä. Ymmärrän, että et välttämättä halua yksityiselämäsi käänteitä kaikille avata, mutta mielestäni kirjoituksistasi on jo pidempään välittynyt se, että käyt vain piipahtamassa blogissa, huikkaamassa kiirettä. Lukijasi ovat (tai ainakin minä ;) ) pidempään odottaneet, että kiireen syy näyttäytyisi täällä jonain lopputuloksena. Äh, en tiedä osaanko selittää, mutta itse olen jo useampaan kertaan pettynyt blogisi päivityksiin ja alkanut miettiä, miksi enää seuraisin tätä. Itsekin olen kahden pienen lapsen töissä käyvä äiti, ennen sain täältä hetken taukoa omista kiireistä.
Bloggaaja ei ole mielestäni seuraajilleen tilivelvollinen, mutta jos haluat säilyttää seuraajat, niin kannattaa antaa itsestään jotain inhimillistä päivitystä, mikä auttaisi lukijoita ymmärtämään blogin hetkittäistä vaimentumista. On aivan ymmärrettävää, että kaikissa elämänvaiheissa ei itse jaksa olla se antava osapuoli, antaisitpa meidän lukijoiden antaa joskus voimia sinulle päin! Kaikkea hyvää elämääsi :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa! <3

Olen ihan samaa mieltä ja ymmärrän, en vain ole itse vielä valmis valottamaan ihan kaikkea ja toivon tässä kohtaa ymmärrystä, hetken yksityisyyttä ja aikaa. Elämässä tulee hetkittäin tälläisiä aikoja, kun on parempi antaa "pölyn" laskeutua ja tästä olenkin halunnut kirjoittaa, en vain kertakaikkiaan ole tiennyt miten ja milloin aloittaa. No nyt ainakin vähän aloitin. :D

Kuullaan ihan pian! <3

Sallac (Ei varmistettu)

Blogistasi ja muista sosiaalisen median verkoista huokuu muutos, sen enempää siitä kyselemättä, koska haluan kunnioittaa yksityisyyttäsi. Minä kuitenkin jaksan odottaaja toivoa, että blogisi taas vilkastuu ja "normalisoituu" kun kyseessä on lempiblogini. Kiitos inspiraatiosta ja tsemppiä &lt;3

Meri80 (Ei varmistettu)

Tämä on myös minun lempiblogini :) Samoin haluan kunnioittaa yksityisyyttäsi, käyn aina välillä kurkkaamssa josko olisi tullut uusi postaus, täällä siis ollaan, kirjoittele sitten taas kun on sen aika :)
Ja samoin kiitos inspiraatiosta ja tästä blogista, jopa minä olen oppinut nauttimaan hetkestä ja arjen pienistä jutuista :)

maakku (Ei varmistettu)

Heippa! Samoja fiiliksiä kuin parilla muullakin kommentoijalla; olen innolla tarttunut vihjailuihin suurista muutoksista ja ihmetellyt, miksi niiden kertomista lupailet muttet kuitenkaan kerro. Mietin jo, onko kyseessä markkinointikikka, ns. Cliff hanger, mutta minutkin se on enemmänkin saanut pettymään kuin enää innostumaan. Nyt olikin mukava kun kommentoit lukijalle täällä asiaa; en ollut ymmärtänyt (kuten osa tarkkaluluisimpina), että kyse olisi mahdollisesti jostain ikävästä. Kaikkea hyvää siis sinulle ja ehkäpä joskus tulee aika kun haluat raottaa yksityisyyden verhoakin:)

Kommentoi