Päivänasu Östermalmilla

Coco Sweet Dreams

Östermalm on meitsin mestoja. Kaupunginosa Tukholmassa, joka pursuaa tyylikkäitä kaupunkilaisia ja täydellisiä sisustuskauppoja.

Det blåste jätte mycket, eller hur!

Musta ylisuuri reissukassini löytyi edullisesti H&M:stä ja se sai paljon kehuja myös paikallisten suusta. Mustaan jämäkkään laukkuun mahtui kaikki matkatavarat, ihana weekendbag!

Olen myös ihastuksissani vaaleaan trenssiin, pitkät takit ovat tämän kevään juttuja.

Juteltiin muuten matkalla ystäväni Maj:n kanssa vähän pukeutumisesta. Ollaan molemmat tultu yhä tietoisemmiksi siitä, ettei tässä olla enää ihan nuoria. Kolmenkympin kriisi? Joitain vaatteita ei vaan voi enää laittaa päälle tuntematta oloaan vähän epämukavaksi. Esimerkiksi paljas pinta ei ole enää tässä iässä niin ok, kuin ennen. Tiedättekö mitä tarkoitan? Ollaan myös laitettu merkille, että nykyään tulee ostettua jopa vähän liian suuria vaatteita, kun taas nuorena mentiin hyvinkin tiukalla linjalla. Niin se maailma vaan muuttuu, vai muuttuuko. Onko iällä merkitystä pukeutumiseen tai sillä, että on kahden lapsen äiti? 

/Östermalm - jätte fin!

/coat from H&M, faux leather pants from Zara, suede bag from Opening Ceremony, black bag from H&M, scarf from Glitter, sunnies from Stella McCartney

 

Kommentit

Annahtvf (Ei varmistettu)

Lasten äitinä kuitenkin antaa myös pukeutumiseen esimerkin. Elikkä luultavasti ihan hyvä että vaikuttaa :) ja jokainenhan meistä antaa haluamansa esimerkin :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jotenkin haluaisin opettaa lapsilleni, ettei pukeutuminen määrittele liikaa sitä mitä on. Että on ihan hyvä tyyppi missä asussa tahansa, vaikka itse nautinkin kaikesta kauniista ja esteettisestä, niin vaate kuin sisustuspuolella. Et tärkeintä on ne omat ajatukset ja se että voi pukea lähestulkoon mitä vaan tai asua missä vaan - asussa kuin asussa tai kodissa kuin kodissa olla onnellinen. <3

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Moi en haluaisi pahoittaa kenenkään mieltä mutta on sillä merkitystä! itselläni on teini ikäinen joten joudun tosi paljon katsomaan mitä ostan hmltä tai ginasta etten itse näyttäisi teiniltä tai Wannabe teiniltä! Nuorekas voi olla mutta kun ostin nahkahousut en ole voinut pitää niitä kun täällä teinit kulkee sellaiset jalassa arkena tuntuu vähän oudolta vaikka kovin vanha en ole itsekkään. Monesti olen jättänyt jotain ostamatta kun se nuorentaa liikaa olen muuttanut jonku verran pukeutumis tyyliä kun nuoret pitää nykyisin niin aikuismaisia vaatteita ettei niiden ikää voi arvioida ja itse näyttäisi sitten joltain 20v haluaisin pukeutua joskus toisin mutta ainakin täällä nuoret pukeutuvat arkisin niin kuin minä voisin pukeutua kun lähtee tyttöjen kanssa tanssimaan joten pitää pukeutua eritavoin jos haluaa aikuisemmalta näyttää ja myös ettei ole liian paljastavaa päällä.

Coco
Coco Sweet Dreams

En mä usko, että näyttäisit wannabe-teiniltä. ;) Ja nahkahousut sopii kaikille, juttu on se miten ne yhdistää. Esim. nahkahousut laadukkaan muhkean hempeänvärisen neuleen kanssa näyttää tosi hyvältä!

Epe (Ei varmistettu)

Heiii, mistä nuo makeat yksinkertaisen tyylikkäät kengät?

Coco
Coco Sweet Dreams

Heiiij! Ne on ikivanhat kengät Dinskosta, olen ostanut ne about pari vuotta sitten. Käytän niitä aina. Nämä nahkaiset kengät ovat kovasta käytöstä huolimatta pysyneet tosi hyvässä kunnossa. 

Ikä on vain numero : ) (Ei varmistettu)

Ihmiset on erilaisia tässäkin: toisilla varmasti vaikuttaa ikä kovasti pukeutumiseen, toisilla taas ei laisinkaan ja sitten vielä kaikki siltä väliltä. Ilokseni huomasin, että itse vapauduin omassa pukeutumisessani kummasti, kun 4:lla alkavat synttärit oli vietetty. Taidan olla siis vasta löytänyt oman tyyliini ja hyvän olon omissa nahoissani : )

Samoja vaatteita voi mielestäni käyttää hyvinkin monenikäiset: esim nahkahousujakin löytyy niin monenlaisia ja kuten Coco sanoitkin yhdistämällä/asustamalla niistä saa juuri itselle sopivia kokonaisuuksia oli sitten minkäikäinen tahansa. Ihan sama siis mulle porskuttavatko nahkapöksyissä myös teinit tai mummotkin - niin porskutan minäkin ja hyvältä tuntuu : )

VIIRU.P (Ei varmistettu)

Ahaa eli löysä neule ja nahka housut. Olen huomena menossa kaupunkiin tiedän mitä laittaa päälle. Kiitoksia coco ja ikä vain on numero vinkistä!!! :)

Julia LK (Ei varmistettu) http://accordingtojlk.blogspot.fr

Ihanan näköistä menoa! Ei muuten missään kaupungissa tule shoppailtua niin kuin Tukholmassa. Pitäis taas lähteä minilomalle pikapuolin :)

Kommentoi