Päiväni ympyröinä

Coco Sweet Dreams

Lilyyn sopivaan tyyliin tulee kuvat tänään ympyröinä. Päivä on ollut nätti, aurinko paistanut ja mieli ollut hyvänä.

Pingviinit ovat edelleen söpöjä, kahvi nautinnollista ja hedelmäsalaatti tekee aina terää. Kaupunkini on kaunis, Missonin tyyny raikas ja keskiviikko hyvä päivä.

Keskiviikkoisin on siis mun hemmottelupäivä. Illalla mies menee pelaamaan ja kunnes olen saanut lapset unten maille menen yksin saunaan ja laitan itselleni kasvonaamion. Lakkaan kynnet ja katson hömppäohjelmia telkusta.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Nää on ihan parhaita postauksia :) Pitäisköhän joskus itsekin pitää hemmottelukeskiviikko, hmm..

Hilla (Ei varmistettu)

Huomenna noiden kuvien maisemiin. Tätä lomaa on odotettu ja kaivattu! Ja tällä äipällä on ihan omat hemmotteluhetket sit Turkkusessa. Kuvat ovat todella kauniita! Iloa ja valoa hetkiisi.

Hertta
Lilou's Crush

Ihanaa! Mulle tuli hyvä mieli sun hyvästä päivästä :) Eikä omakaan ollut hassumpi!

Z (Ei varmistettu)

Hei! Blogisi on ihana, kiitos siitä. Odotan itse ensimmäistä lastani ja mietin kovasti tällä hetkellä, mitä vaatteita pieni vastasyntynyt kevätvauva tarvitsee. Voisitko siis tehdä vauvanvaatepostauksen? Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon, monellako vaatekerralla voisi pärjätä jne.

Mona
www.monasdailystyle.com

Ihanat ympyrät ja kivoja tuttuja maisemia;) <3

JanikaA (Ei varmistettu)

Hei, minulla vähän samat asiat mielessä kuin yllä kommentoineella Z:llä.. Toivottavasti huomasit kommenttini vanhan blogisi Farkuissa-postaukseen, ja ehtisit vastailemaan :) -Janika

Kommentoi