Pari herkullista reseptiä brunssipöytään

 

IMG_1200.JPG

Lauantai valkeni sateisena ja sen myötä ihanan kotoisasti. En tiedä mitään niin rentouttavaa kuin sateen ropina yläkerran kattoikkunoihin.

Kutsuin pari ihanaa äitiä brunssille luokseni. Parempi idea mielestäni hengata jonkun luona, kuin lähteä ravintolaan. Kotona on paljon rennompaa, ei tarvita pöytävarauksia ja päivää voi jatkaa vaikka iltaan saakka, niinkuin mekin tehtiin.

199B923B-4108-4DE9-B433-BD1CE819A90E.jpg

3F1E21C3-CBD8-4506-A908-9073E33C161B.jpg

Kyllä mutsit tietää hyvän ruoan päälle. Teimme brunssipöytään muun muassa näitä:

Mozzarella-salaatti:

2 palloa mozzarellaa

1 paketti kirsikkatomaatteja

tuoretta basilikaa

Pestoa

Halkaise kirsikkatomaatit kulhoon. Lorauta päälle oliiviöljyä, ripaus sokeria, suolaa ja mustapippuria. Paahda 10 minuuttia 200 asteisessa uunissa. Siivilöi ylimääräinen neste pois ja painele haarukalla summanmutikassa tomaatteja. Lado tomaattiseos mozzarellaviipaleiden ja basilikalehtien kanssa. Päälle vielä vaalea balsamicoa ja pestoa – se on siinä.

IMG_1182.JPG

73F17F34-E149-481C-81D5-FA164DFB6457.jpg

B985B839-8FE8-4CDB-AD59-497B27DEDFF1.jpg

Porotikut:

Kylmäsavuporo koskenlaskijaa

Kylmösavuporoleikkeitä

Kirsikkatomaatteja

Rucolaa

Pieniä suolakurkkuja

Kääri rucolaa ja viipale koskenlaskijaa poroleikkeleen väliin. Pistä cocktail-tikkuun leikkelerullan lisäksi kirsikkatomaatti ja suolakurkkua. Maistuu myös seuraavana päivänä, tiedän. 

 

xoxoxoxooxooxo

koti sisustus ruoka-ja-juoma diy
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.