Pari kuvaa meidän kodista rempallaan

Coco Sweet Dreams

Tässä nyt ollaan. Olen kai kertonut että me tosiaan remontoidaan 70-luvun omakotitalo ihan lattiasta kattoon. Pari todistusaineistoa:

Tässä on meidän makuuhuoneet, pojan, tytön ja perällä meidän. Nyt olen joutunut päättämään minne uudet sähköt viedään, minne tulee katkaisijat, valot, kaapit ja systeemit. Sähkömies tulee ensi viikolla.

Tuo vasemmanpuoleinen on tietysti kylppäri ja sauna. Sitten remppaimuri.

Alkuviikosta ammattimiehet ovat tehneet meillä purkutöitä ja nyt tuntuu vihdoin siltä että remppa edistyy. Yhdessä päivässä on jo tapahtunut paljon.

Pikku hiljaa uskon että meidän kodista tulee niin hieno. Pidän sen suurista ikkunoista ja valosta joka virtaa läpi asunnon. Arkkitehtuuri on kauniin simppeli ja minimalistinen. Talon on suunnittelut eräs arkkitehti veljelleen 70-luvulla.

Saa nähä mitä tästä tullee!?!

Our home to be...

Kommentit

Charmus (Ei varmistettu)

Voi Coco mikä koti! Siitä tulee aivan ihana :))

Ja hei, jos vain ennätät remppakaaoksen keskeltä, niin blogissani olisi sinulle pientä haastetta:
http://charandthecity.indiedays.com/2012/08/08/10-kuvan-haaste/

Vierailija (Ei varmistettu)

olisiko tullut edullisemmaksi rakentaa uutta kun purkaa ensin vanhaa joka varmaan maksaa. En kysy pahalla, mutta mietin, että "halutaan säilyttää vanhaa" ja kaikki pistetään kumminkin uusiksi.

Coco
Coco Sweet Dreams

Charmus, kiitti haasteesta, mie teen! Terkut!

vierailija, en usko että olisi tullut halvemmaksi....tässä on aika iso ja arvokas tontti. Me myös tykätään tuon aikakauden taloista ja kun ovat jo aika vanhoja, on ihan hyvä repiä kaikki pois, uusia vähän eristeitä ja katsoa että kaikki on kunnossa. :)

Valentine

Wau! Mä en tajunnutkaan että teidän remppa on NOIN perusteellinen. :) Tsemppiä projektiin ja kiva kun päästään sitä seuraamaan. Tulos on varmasti kaiken vaivan arvoinen ja kodista tulee fantsu!

guh (Ei varmistettu)

Huhhuuuuh! En kyllä ite pystyisi koskaan ryhtymään noin isoon urakkaan. Ajatus oman kodin rakentamisesta ois tietysti kiehtova kun sais itte suunnitella aika pitkälle, mutta tiedän ettei mun aika ja kärsivällisyys riittäis tollaseen.

Hertta
Lilou's Crush

En_malta_odottaa jatkokuvia! terkkuja <3

Mayo (Ei varmistettu)

Ooi! Yhdyn Herttaan, en malta odottaa! Teidän kodista tulee varmasti ihan upea. Tsemppiä remontin keskelle!

http://mayopic.blogspot.fi/

Vierailija (Ei varmistettu)

No oho, enpä tajunnut että ihan noin luurangoksi vedätte talon ensin:) Olisiko ollut helpompi vaan vetää matalaksi koko vanha talo ja rakentaa uusi tontille? Tulis varmaan halvemmaksikin.

Karla / ALL I EVER WANTED IS HERE-blogi (Ei varmistettu)

Siitä tulee mahtava Coco! Meidän talo on kuvien mukaan ollut ihan samanlainen aihio. Ja minun mielestäni ehdottomasti kannattaa tuo täysi uusiminen, ei tarvitse sitten miettiä, että onkohan siellä jotain vialla vai ei. Meidänkin talossamme on kaikki uusittu, ei millään olisi tällä hintaa saatu näin isoa tonttia ja mieluisan näköistä taloa rakentamalla. Vaikka me asutaan täällä periferia-Oulussa, täälläkin uudet tontit ovat reilusti alle tuhatneliöisiä postimerkkejä. Kun ostaa vanhan, ison tontin lisäksi talon, jota voi sitten muokkailla just mieleiseksi.

Onko teidäkin talossanne pulpettikatto ja isoja yläikkunoita väliseinissä, niinkuin näissä sen aikaisissa usein on?

Uskon, että kun arkkitehti on tehnyt itselleen / perheenjäsenelleen, hän on myös tehnyt aikanaan hyvää ja laadukasta jälkeä. Meidän talon oli arkkitehti saanut valmiiksi itselleen tasan 1970, arkkitehtitoimisto suunnitteli sitten lisäsiiven kai 2007.

Remppatsemppiä!

Mona
www.monasdailystyle.com

Oi oi Jännää!!!!! :D Mää en kans malta odottaa lisää vaihekuvia ja ennen kaikkea lopputulosta!!:) Eli mua ei ainakaan sit yhtään haittaa jos tulee jotakin tilannekatsauksia aina silloin tällöin;) 

Tsemppi hurjasti sinne rempan keskelle!!!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

oliko uusi talo myös Turussa.
Tulee varmasti ihana. Mitä tapettia oli muuten aiemmin vilauttamasi tytön huoneen oranssi-pinkki maisema. Haaveilen samanlaisesta.

Siiri Stadista

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi että, tää on niin mielenkiintoinen projekti!! Just sellainen, mihin itsekin voisin jonain päivänä ryhtyä (siis suunnittelijana, itse homman sais hoitaa ammattilaiset :DD ), ihan upouusi talo ei minua kiinnosta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Noin se kannataa tehdä, jotta näkee mitä toisten remonttien alta löytyy. Siten tietää ettei yllätyksiä pitäisi enään tulla :)

unelmia-unelmia.blogspot.com

Coco
Coco Sweet Dreams

Valentine, jees. Remontti vähän kasvoi, nälkä kasvaa syödessä. Ajateltiin laittaa kaikki kuntoon, ei haluta tehdä mitään kompromisseja vaan laittaa kaikki  kuntoon ettei myöhemmin sitten tarvitse. Taloa kunnioittaen.

guh, ei tuo niin kovalta palalta ole tuntunut, ehkä se vaikuttaa että on kesä ja kaikkee. Aika nopeasti loppu peleissä toi remontti etenee. Talon rakentaminen ei nyt ole meillä intresseissä myöskään.

hertta, en kyllä minäkään! Järkkään sitten isot bailut, kun tulee valmista. Welcome!

Mayo, kiitos paljon! :)

Karla, mä uskon kans että talosta tulee ihan kiva. Samaa mun mies sanoi, ettei sitten tarvi miettiä mitään kun kaikki on kunnossa ja tämän päivän normien mukaiset. Sama juttu täällä, sijainti ja tontti ovat niin hyvät, plus talo joka on kaunis ja sielukas. Meidän talo on tasakattoinen, sellainen aika laatikkomainen, L:n muotoinen. Ajateltiin jossain välissä myös pulpettikattoa, mutta katonrakentajan mukaan uutta kattoa ei kande nyt tehdä, koska vanha on uusittu ja hyvässä kunnossa. Voih, mun pitäis päästä teille inspiraatiokäynnille, se on niin kauniisti rempattu. <3 kiitos! 

Mona, tänne tulee varmasti jatkossakin näitä tilannekatsaus-kuvia. Kiitos ihana!

Siiri, ihan lähellä Turkua. Mä teen tällä viikolla postauksen tytön huoneeseen tulevista jutuista... :)

Jatta (Ei varmistettu)

Hyvä siintä tulee ja hyvä tehdä remppa kunnolla jos meinaa tehdä.

Antoisaa suunnittelua sinne :)

Hyvä tuosta tulee, potentiaalia löytyy! Kiinnostuksella odotan mitä tuosta kuoriutuu :)

Working mum (Ei varmistettu)

Ihan sydämistyy noista ihmisten: olisiko kannattanut rakentaa uusi - kommenteista? Ei se remppaaminen nyt niiiin kallista ole! Mahtavat terveen näköiset rakenteet teillä. Ihana siitä tulee - 70 -luvun ihanteita kunnioittaen. Tsemppistä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Tosi hyvältä näyttää ja kiva seurata mitä valmiista tulee. Pidän kovasti tyylistäsi ja makusi on aika samanlainen kuin itselläni. Olemme tehneet vastaavaa perusteellista remppaa vanhaan kerrostaloasuntoon noin 10 vuotta sitten enkä ollenkaan ihmettele tuollaista remonttia. Osaat varmasti miettiä näitä mutta silti vinkkinä korostaisin, että nyt kun on tosi hyvä mahdollisuus saada putket, johdot, kaapelit yms. tosi hyvin seinään piiloon niin käytä todellakin aikaa sen miettimiseen että mihin tarvitset sähkörasioita, valokatkaisimet ja lampun tai upotettavien valaisimien paikat, tv ja muut audiolaitteiden kaapelit.... Ja niitä sähkörasioita tosiaan kannattaa olla paljon... Remontti-iloa! Ps. Tuleeko teille laskettu katto ja upotettavia valaisimia vai ihan ns. normi lampun paikat vai sekä että? Nykyään on niin kauniita valaisimia, että vaikka olisi upotettavia valaisimia tai halogeeneja niin kannattaa silti laittaa myös paikkoja riipuvalaisimille jos vaikka myöhemmin haluaakin niitä lisäillä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mun mielestä on hienoa, että vanhoja taloja pistetään kuntoon ja vähän kuitenkin kunnioitetaan siinä sitä vanhaakin. Niitä on hyvä päivittääkin tähän aikaan. Ei kaikkia taloja nyt tarvitse rakentaa alusta alkaen. Odotan innolla, että saatte remontin vietyä loppuun ja ensimmäisiä sisustuskuvia talon sisältä, vaikka varmaan vie vielä vähän aikaa ;) Asutaan vielä vuokralla kerrostalossa perheen kanssa, mutta unelmissa on jossain vaiheessa oma talo, ennenkuin esikoinen lähtee kouluun.

Miia magia (Ei varmistettu)

Miten tuo 70-luvun ihanteita kunnioittaen käytännössä tapahtuu, näkyykö 70-luku jotenkin kodissanne remontin jälkeen? Olisi aika upeeta jos näkyisi. Oletko jo jotain suunnitellut?

Coco
Coco Sweet Dreams

Jatta, kiitos. Toivotaan että kaikki menee hyvin. :)

Charlotte, minäkin odotan jo innolla valmistumista!

Working mum, sama juttu.Kiitos paljon! ;)

 

kekku (Ei varmistettu)

Omasta kokemuksesta voin sanoa, että pistokkeita ei ole koskaan liikaa. Huonejärjestelyjä tulee joskus tarve vaihtaa tai huoneisiin tulee uusia toimintoja. Sähkö- ja datapistokkeita voisi olla lähes joka seinällä.

Vierailija (Ei varmistettu) http://talo1970.blogspot.fi/

Mielenkiintoinen projekti, meillä sama homma!

Kommentoi