Pariisin kadut

Coco Sweet Dreams

Pariisi on hyvä idea senkin takia, että sieltä löytyy niin ihania neitoja. Jo pitkäaikaista kaveria Sofiéta en ennättänyt tapaamaan, mutta ensi kerralla tottavie! Pariisissa asustelee muun muassa Milla, Maija ja Matilda joiden kanssa vietin ihanan iltapäivän. 

Söimme lounasta Colette-kauppaa vastapäätä. Colette on ihana ostospaikka, löydät sieltä lukemista, vaatteita, asusteita ja kattavan valikoiman tuoksukynttilöitä. Kosmetiikkaa ja hajuvesiä unohtamatta. Yksi hajuvesi oli ylitse muiden ja sitä minun täytynee tilata tänne suomeen, sillä olin matkassa käsimatkatavaroin, enkä voinut ostaa suurta pulloa kotiin.

Pakko löytää jostakin jättipipo tai nakittaa mummi neulomishommiin. Millan tyyli on ihana!

 

Kauniit kukat roskiksessa Chanel-kaupan edustalla.

 Salaatit kera viinilasin ja tyttöjen.  Pariisilaismiehen tyylinäyte, jota ajattelin itsekin kokeilla. Mustat nilkkasukat, Stan Smithit ja käärityt rennot housut. 

Ystäväni vei minut lounashetken jälkeen katsomaan vaikuttavaa Fondation Louis Vuitton-taidekeskusta. Ehdottomasti käymisen arvoinen paikka, romanttinenkin vielä varsinkin auringonlaskun aikaan. Rakennus on todella huikea ja minun täytynee palata tähän oman postauksen kera, jotta ymmärrätte mistä puhun.

 

Kommentit

Tasaraita

Juurikin tuosta Millan piposta innostuneena pyysin äitiäni kutomaan minulle vastaavanlaisen. Katselin jo viime syksynä Samujin pipoa ihastellen ja tänä syksynä ajattelin sen hankkia. No se on loppunut jo monta kertaa kaupoista ja minä olen aina myöhästynyt. Toisaalta nyt saan ihanan pipon, joka on tärkeän ihmisen tekemä. Eli hyvä näin. :)

Cisu (Ei varmistettu)

Hei,

kirjoitit 4.10. postauksessa leikkaavasi polkkatukan. Olen odotellut kuvia uudesta lookista, se varmaan sopii sinulle hyvin. Oletko muuttanut mielesi, vai onko aika jo varattu?

Kommentoi