Parit joulujutut

Coco Sweet Dreams

 

Meidän joulukoristeet ovat mitäs muutakaan, kuin maltilliset. Kynttilöitä, lyhtyjä, yrttikranssi ja havunoksia tietysti.

Minun ollessa minilomalla mies oli ostanut ja asentanut aikamoiset jouluvalot terassille. Hän oli laittanut pitkää valonauhaa näppärästi myös saunan ilmastointiputken ympärille, hymyilytti kun saavuin kotiin. Vilkkuvat porot ja pukki vielä puuttuvat! Sellainen överi valaistus saattaisi olla jopa aika tunnelmallista, kun luntakaan ei ole lähimain. Olen ihan pienestä pitäen ihaillut salaa kunnon amerikkalaista joulumeininkiä valoineen päivineen.

Mies ei osta minulle kukkia, mutta tekee tuollaisia sympaattisia asennustöitä, pilkkoo puut ja laittaa takkaan tulen, kun minulla on kylmä. Meitsin Puuha-Pete. ♥

Mites on, löytyykö teiltäkin Puuha-Pete vai muistaako puolisosi sinua kukin ja konvehdein... eller hur?

Kommentit

EmiliaMaria

Tuo kukkia kyllä silloin tällöin, ihan "aiheettakin", eli ei välttämättä tarvitse olla merkkipäiväkään. Tosin, tekee voileipiä ja keittää aamukahvia, nousee aamulla muksun kans aamutoimille että saan nukkua pikkuisen pitempään ja huolehtii tiskit koneeseen ja pois.  Aivan parasta <3 Itsekin koitan olla yhtä hyvä puoliso. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Sulla on aivan ihanasti asiat siellä! <3

Annuska82 (Ei varmistettu)

Puuha-Pete löytyy meiltäkin..heh, hieman hymyilyttää tuo nimitys,tirsk..Jos kukkia joskus huomaa tuoda muulloin kuin pakollisina ystävänpäivinä ja syntymäpäivinä (vannotan aina, että muistaa ostaa=)), niin kyllä hieman alkaa epäilyttää tarkoitusperät=). Näin on ehkä käynyt kaksi kertaa ja yhdessä on oltu aika monta vuotta..Se on muuten hauska huomata, kun jotkut olettavat miestensä muistavan kukilla noina tiettyinä päivinä ihan automaattisesti, mutta itse kyllä muistuttelen jo muutama päivä ennen koukkauksesta kukkakaupalle. Ei tule pettymyksiä;D

Coco
Coco Sweet Dreams

Puuha-Petet on ihania! <3 :)

Jeba
Tuuliajolla

Puuha-Pete asustelee meillä. Joskus suhteen alkuaikoina, eli kohta kymmenen vuotta sitten... sain vielä kukkia, koruja ja pehmoleluja, mutten enää. Toisaalta, enää niitä en niin kaipaakkaan vaan arvostan enemmän niitä pikkujuttuja. :)

Pzzp (Ei varmistettu)

Mäkin arvostan enemmän huomioimista arjen pienissä (ja suurissa) asioissa. Kukkia en edes haluaisi mieheni minulle tuovan, ei ole mun juttu.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vähän sama täällä. Olis näin monen vuoden jälkeen jopa vähän outoa et puoliso tulis kukkien kera kotiin. :)

eveliina24 (Ei varmistettu)

maailman ihanin puuha-pete mullakin! laittaa kyllä asiat tapahtumaan hetkessä. mutta huomioi myös muuten. &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

<3

sarasara (Ei varmistettu)

Lapset innostuvat varmasti noista yrttioksista.

sarahlane (Ei varmistettu)

"Lempimuistoni joulusta on äidin sandaalit pianon päällä."

angira (Ei varmistettu)

Minäkin olen aina ihmetellyt, kun jokaiseen kuvaan täytyy johonkin kohtaan laittaa kengät/ laukku.
Tämä "sandaalit pianon päällä" menee jo niin huvittavaksi, että ihan itsenäisyyspäivän Moet&amp;Chandonit meni väärään kurkkuun =).

Coco
Coco Sweet Dreams

Niinpä. Huomenna voisin kuvata mun kumisaappaat, just for you honey. ;)

 

....ei vaan, täytyy ens kerroilla ehkä siivota kenkiä pois kuvista, oon vaan aikast kenkärakas.

eveliina24 (Ei varmistettu)

ja mikä tänkin kommentin idea oli? saada paha mieli aikaseksi? sulla oli varmaan itsellä ihana itsenäisyyspäivä ku tällaisen koit tarpeelliseksi.

eveliina24 (Ei varmistettu)

siis angiralla!

Coco
Coco Sweet Dreams

Ei haittaa, oikeastaan hauskaa, et mun blogi naurattaa ja sen äärellä juodaan oikein shampanjaa. Ei mun parane ottaa liian vakavasti mitään, sen oon oppinut. :)

eveliina24 (Ei varmistettu)

oikea asenne :)

phocahispida

Mun mies siivoaa, kokkaa ja suorittaa askareita omaan (välillä ärsyttävän) verkkaiseen tahtiinsa. Välillä kuitenkin tulee yllätys jonkun arkisen muistamisen kuten lemppariruoan tai vaimon suosikkipuuhan järjestämisen muodossa. :D

http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/mista-tunnistaa-hyvan-miehen

Coco
Coco Sweet Dreams

Uujee, aivan ihanaa! 

Kommentoi