Pellon laidalla

Coco Sweet Dreams

Me tässä vielä, minä ja Maj. Hänen seurassaan hymy on aina herkässä. Juhannusiltana nappasimme taustajoukon avustuksella muutamia kuvia asuistamme. Minulla oli päällä virkattu mekko, se on H&M:stä - aika uusi kaunokainen. Mietin, että olisiko virkattuja vaatteita helppo tehdä itse, tai nakittaa mummi tähän työhön. Ovat niin kauniita.

Täällä minä suurten peltojen keskellä asustelen, voisin katsella niitä loputtomasti.

Kiitos kuvista Magicpoks!

Midsummer outfit

Kommentit

Mona
www.monasdailystyle.com

Aivan ihania kuvia!!! :) <3 Kaunottaret <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kultainen! Meidän piti olla vakavia ja taiteellisia - sellaisia cooleja, ja sehän vasta naurattikin! :)

Rato (Ei varmistettu)

Ihania kuvia, ihana tunnelma!
Olen odottanut poikasi huonepostausta (malttamattomana), erityisen paljon minua kiinnostaa sänkyasia, kun on itsellä päivän aiheena. Saadanko kurkistaa pojun huoneeseen piakkoin? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ainiin, mä kuvaan jotain piakkoin. Huone ei ole tosin valmis, siellä on vaan sänky ja lipasto + paljon pienen miehen leluja. En näe siinä mitään kovin ihmeellistä - no yksi seinä on tosi kiva ja sopii just pojan huoneeseen. 

VIIRU (Ei varmistettu)

Ah.. toi eka kuva, henki aivain salpautui, olipa kaunis kuva kauniista ihmisestä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos Viiru! Tunnelma on kuvassa ihana, mä tosin näen mun käsivarressa itserusketusaineen rajan. Mulla on aina vähän kiirus kaikessa. ;) 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihania kuvia! Kaunis mekko ja sopii niin sinulle :) Itse tehtynä onnistuisi varmastikkin jos vaan nakittaa jostakin tekijän.

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Voisin harkita alkuun neulottua hametta, sekin voisi olla kiva! :)

-hanna (Ei varmistettu)

Todella ihania kuvia, joista välittyy mahtava tunnelma. Ei ole vaikea uskoa kuinka ihana juhannus teillä on ollut, kun katselee näitä sinun ja Maj:n kuvia. Olette niin kauniita!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, meillä oli aivan mahtava juhannus, niin kivaa, että lapset saivat seuraa toisistaan ja säät olivat suotuisat. Toivottavasti sinullakin oli ikimuistoinen juhannus. <3

Konkistadori
Konkistadori

Kauniit mamat!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, kiitos. Joskus sitä, kerran juhannuksena. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

hohhoijaa

Coco
Coco Sweet Dreams

No mutta kiva, kun jaksoit kuitenkin kommentin jättää. ;)

Mei-M (Ei varmistettu)

Heippa Coco! Olen mietiskellyt tässä Turkuun muuttoa, välttämättömän "välivuoden" takia ja Turussa ennestään vierailemattomana kyselisin vinkkejä mistä kaupungin alueelta kannattaisi minun asuntoja katsella. Tahtoisin "puolimaalle", lyhyt matka keskustaan, kuin myös noin kauniiden peltojen äärelle. Olen melkoinen luontofiilistelijä ja kaipaan jo kovasti viiden vuoden kaupunkiasumisen jälkeen luonnon rauhaan.. Kiitos jo etukäteen kaikista vinkeistä!

Kommentoi