Perjantai, lauantai ja sunnuntai

Coco Sweet Dreams

P1010004.JPG


P1010013.JPG


P1010015.JPG


P1010053.JPG


P1010101.JPG


P1010116.JPG


P1010119.JPG


P4050157.JPG


P4060164.JPG


P4060234.JPG


 


Aurinkoa ja sadetta...matala- ja korkeapainetta...rentoilua ja suursiivousta... näistä koostui viikonloppuni. Aina se kuluu liian nopeasti, mutta onneksi ensi viikosta on tulossa tosi kiva! On blogigaalaa, kasvohoitoa, vapaapäivää ja semmottiis.


Vielä toi viikonlopun siivous tuli mieleeni. Minkälaisia siivoojia te olette? Hoituuko se leppoisasti tyyliin jazzia kuunnellen, tavaroita laitellen ja pölyjä pyyhkien vai herääkö teistäkin vihainen karhuemo ja jok'ikinen tavara saa kyytiä ja imuri heiluu raivoisasti?  Huh, onneksi nyt on hommat pulkassa ja syke laskenut, aikamoisia nämä siivouspuuskat. Todellaki. Onpahan taas mieli kirkas ja koti puhdas.


/weekend snapshot. Hat from Zara ♡

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä jään kans ihmettelemään usein jotain tai sitten kiireessä siivoilen tai alan järkkäilee kaikenlaista vähän epäolennaista. :) 

paniikkisiivoukset/pikasiivoukset ovat kans niin tuttua puuhaa... kaikkeen sitä pystyykin. :) 

lots (Ei varmistettu)

Olen sellainen jazzsiivoilija :D, siivoan vähän ja pidän koko ajan pieniä breikkejä, tanssahtelen ja sillee...

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkin toivoisin olevani. :) <3

I May Say (Ei varmistettu)

Raivopääsiivooja täällä moi! Hävettää myöntää, mutta minkäs teet. Siivouksen jälkeen kun laitan tavaroita paikoilleen, jatsahtelen kyllä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama homma! Mä olen varmaan perinyt tuon "raivopääsiivouksen" äidiltäni. Muistan kun lapsena vietiin kovalla ryminällä mattoja ulos ja tahti oli muutenkin aikamoinen. Mä tosin tykkään siivota yksin, ei noi muut osaa. :D

Stadin Style (Ei varmistettu) http://www.stadinstyle.helsinkids.fi/
Coco
Coco Sweet Dreams

Thank you so much! :)

Nati (Ei varmistettu)

Raivosiivooja minäkin, aina perjantaisin töiden jälkeen... Villakoirani (ihan siis elävä otus) väistää häntä koipien välissä tai vaihtoehtoisesti tulee jalkoihin ja jahtaa moppia.

Mikä on tuo ihana juttu, jolla makaat ikkunoiden ääressä? Sohva? Sänky? Ja onko pysyvä vai väliaikainen ratkaisu? Huikeat näkymät tuollaiselta paikalta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Siinä on kaksi patjaa päällekkäin. Ollaan tuotu vieraspatjat meidän olkkariin väliaikaisesti, lapset peuhaa siinä innolla ja katsovat Pikku Kakkosta ja minä loikoilen siinä usein. Oikeesti meidän pitäisi kyllä ostaa sellainen Daybed olkkariin, olohuoneen sisustus on vielä pahasti kesken. Isot suunnitelmat mulla kyllä on jo! :)

Ihana daybed tuokin! Ja täydellinen paikka♥

Coco
Coco Sweet Dreams

No se on kyllä aika ihana...mietinkin et millainen se tuleva daybed sit olisi... Joku konjakinvärinen nahkainen ois kaunis, mut onko se yhtä mukava kuin noi mun patjat... :)

Kommentoi