Pienet asiat

Coco Sweet Dreams

Poimin muutaman paikkaansa pitävän pienen/suuren faktan Just Little Things -sivustolta.

Waking up and realizing you have the day off...

Oversized sweaters.

Tears of joy.

The first day it´s warm enough to wear flip-flops...

Family dinners...

Catching someone smiling to themselves.

Parking your car perfectly on the first try.

When you stop and realize how perfect a moment is...

Lunta tupruttaa, mutta minkäs teet. Itseasiassa selkäni takana paistaa aurinko ja samalla sataa lunta, näyttää hassulta. Katselen tässä samalla säätiedotuksia, lauantaina sataakin VETTÄ ja sunnuntaina paistaa aurinkoa täydeltä terältä lämpötilan tavoitellessa liki kymmenta astetta. Wohoo!

Ajattelin kelata kuvia arkistoista ja pysähtyä hetkiin. Ihan liian nopeesti nämä viikot - vuodetkin hurahtaa ohi. On suuri rikkaus nähdä arkipäivän hetkissä kaikkea kaunista.

Iloista mieltä. <3

Kommentit

LeAnn´s Life

Olipas aivan ihania ajatuksia! :) Noita pitäisi todellakin useammin "toteuttaa".

Ihanaa kesän odotusta! :)

(Ei varmistettu)

Ihanat ajatukset ja kauniita kuvia.

Mariaii (Ei varmistettu)

Ihana kommentti tuosta itsekseen hymyilemisestä. Huomaan usein kävellessäni hymyileväni esimerkiksi suloisen koiran näkemisen johdosta.. Tällöin yleensä hymyni tarttuu helposti seuraavaan vastaantulijaan. Ihanaa!

Ihmisten pitäisi hymyillä toisilleen enemmän. Ehkä sitten kun lumet on vihdoin sulaneet eikä tarvitse enää tuijottaa jalkojaan.

Heidi T (Ei varmistettu) http://urbanflavours.blogspot.fi

Aika menee kyllä aivan liian nopeasti! Mutta ihana, että aina välillä tulee muistaneeksi nauttia kaikista pienistä asioista. Mun mielestä on ehkä maailman ihaninta, kun näkee vanhemman pariskunnan kävelevän käsikädessä ja näyttävän edelleen rakastuneelta ja se, kun joku vastaan kävelevä ihminen hymyilee ja siitä näkee, kuinka onnellinen se on. Parhautta!

Ihania kuvia!:)

urbanflavours.blogspot.fi

vierailija Sari (Ei varmistettu)

Ihana postaus ja ihania ajatuksia. Aika menee tosiaan aivan oikeasti liian nopeasti. Ja mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeammin vuodet vierivät. Voi voi.
Mutta sulla on ihana blogi ja erittäin hyvä, inspiroiva maku. Olemme juuri saaneet valmiiksi omakotitalon ja käyn aina kurkkaamassa sun sisustusideoita, ovat niin tyylikkäitä! Ihanaa päivää sulle tänäänkin!

Coco
Coco Sweet Dreams

LeAnn samaa mieltä! Esim. usein iltaisin katselen mun lapsia kun ne söpönä koisaa. Ne on sellaisia ikimuistoisia hetkiä. Kiitos samoin, sais se kesä jo alkaa!

Vierailija, niin minustakin, kiitos!

Mariaii, joo, mun mielestä on niin söpöä kun ihmiset hymyilee itsekseen. Mä olen usein omissa maailmoissani ja saatan naureskella esim kaupungilla itekseni. <3

Heidi T Sama! Vanhat pariskunnat ja ylipäätänsä vanhat ihmiset ovat suloisia, toki on niitä poikkeuksia. Kiitos!

Sari, kiitos! Tosiaan, mitä vanhemmaksi tulee niin aika vaan viuhahtaa tosi nopeeta. Täytyy nauttia joka hetkestä ja ottaa relax vaan. Monestikaan ei ne asiat ainakaan murehtimalla parane. Kiitos todella paljon kauniista sanoistasi! <3 Ihanaa päivää.

 

 

 

Kommentoi