Pienet jutut jotka tekevät onnelliseksi

Yritän aina pitää mielessä ja huomioida ne pienet asiat, jotka tekevät onnelliseksi. Havahtuminen kauneuteen on arjen kantava voima ja mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä helpommin sitä malttaa pysähtyä ja olla hötkyilemättä liikoja. Synkistely ja draamailu on aivan liian kuluttavaa. Minusta tälläisten pienten asioiden lukeminen ja kuuleminen myös muiden elämästä on kiintoisaa ja se laittaa ajattelemaan, että mikä hätä meillä tässä nyt onkaan. Aina ei voi olla tietenkään hyvä päivä ja tulee aikoja, kun kaikki vain menee päin mäntyä mutta ehkä niistäkin päivistä voi löytää edes jotain kaunista – ne piilee usein ihan pienissä hetkissä ja tietyissä nyansseissa. On hieno taito löytää jotakin hyvää toivottomissakin tilanteissa.

Small things:

Someone who hug you around your waist. Long, tight hugs.

Mikä onkaan ihanampaa, kun joku halaa sinua yllättäen ihan vain merkiksi siitä, että niin paljon välittää.

Oh, how everything shines after being in the dark for so long.

Väistämättä elämässä tulee hetkiä, kun mieli on musta ja monikin asia tuntuu lohduttomalta, väärältä ja raskaalta. Kuitenkin, tulee hetki, kun kaiken arkisen aherruksen keskellä huomaakin, että olo on kevyempi kuin ennen. Se raskas painava asia tuntuukin kevyemmältä ja on jo osa laajempaa kokonaisuutta. Huomaat ehkä taas herkemmin niitä kauniita asioita, ihmisiä ja hetkiä elämässä sen jälkeen kun on ollut sumuista niin pitkään.

A bubble bath with extra bubbles.

Mikä jottei lorauttaisi vähän enemmän saippuaa ammeeseen ja sukella ihan muina naisina sinne sekaan. Katselen toisinaan stand-up komediaa läppäriltä ja naureskelen itsekseni kaikkea typerää.

The smell of clean cotton and laundered clothing.

Rakastan pyykinpesua ja tykkään testailla erituoksuisia pesuaineita. Olen jo pitkään tykännyt kookoksentuoksuisesta huuhteluaineesta – se hetki, kun lakanat kuivuvat narulla ja kodin valtaa puhtaan pyykin tuoksu. Tai laitat sen lempikauluspaidan päällesi ja se tuoksuu puhtaalta – parasta!

When soft rain puts you to sleep.

Minusta sateenropina on mitä rauhoittavin ääni. Parasta on se, kun olet ollut koko päivän menossa, kenties myös urheilemassa ja pääsen viimein lepäilemään omaan sänkyyn ja sade ropisee ikkunapelteihin. Siinä on jotain taianomaista, romanttistakin.

When someone just gets you.

Voi ystävät. Joskus ei tarvitse muuta kuin katsoa sitä samalla aaltopituudella olevaa kaveria ja molemmat purskahtaa nauramaan. Huumori on se mikä minua ja monta sydänystävääni yhdistää.

The feeling you get after a workout.

Vaikka miten ärsyttää ja laiskottaa lähteä urheilemaan niin yritän aina muistaa sen urheilun jälkeisen hyvän olon tunteen. En tiedä mitään ihanampaa kuin kunnon hikitreeni, suihku ja puhtaat olovaatteet päälle. Ihanaa vartalorasvaa, puhtaat hiukset, jotain hyvää kasvorasvaa/seerumia ja tasapainoinen olo. Sama pätee siivoamiseen, aloittaminen aina hankalaa mutta kun töihin ryhtyy ja saa kodin kuntoon niin koko elämä tuntuu olevan järjestyksessä.Aika usein viinittelyn ja ravintolaillallisten sijaan mielestäni parempaa tekemistä ystävän tai kumppanin kanssa on liikkuminen.

Pieniä hyviä hetkiä valtavasti viikkoonne toivoen,

Henna

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *