Pieniä asioita juuri nyt

Coco Sweet Dreams

 

  • Sain toimistolle kukkalähetyksen! Luulin, että omassa elämässäni saan seurata näitä tapahtumia vain elokuvien tai muutaman harvan ystävättäreni kautta, mutta nope. It's real now! 
  • Nukkumaan mennessä tyttäreni kietoutuu aina tiukasti kainalooni.
  • Talonrakennus näyttää menevän mukavan mutkattomasti, olen saanut hyvät tekijät siihen. Samaan hengenvetoon täytyy toki todeta, että onhan tässä ollut stressiä, huolta ja hämmennystä, mutta minusta tuntuu, että ne ovat suhteessa kovin pieniä.
  • Kaikki sen tietää, mutta mainittakoot, että ilmat ovat nyt todella kohillaan!
  • Olen käynyt uintikursseilla ja ennestäänkin hyvänä uimarina (vaikka itse sanonkin) osaan uida vapaauintia melko hyvin. Valmentajani sanoi, että olisin nyt huipulla, jos olisin treenannut kilpauintia jo lapsesta saakka. On kiva osata jotain mitä ei niin moni välttämättä osaa.
  • Sovin viikonloppuna, että asetamme isosiskoni kanssa tuolit ulos aurinkoon, juodaan lasi shampanjaa ja otetaan aurinkoa. Se on jokavuotinen perinne ja se on aina yhtä ihanaa. Samaan syssyyn sovimme, että valmistamme merihenkisen aterian - siihen kuuluu muun muassa ostereita.

 

Mitä kaikkea kivaa teille on tapahtunut viime päivinä? Tell me!

 

 

 

Kommentit

Asioita just nyt:
- noi säät!
- älytön sairasloma kolmen tulehtuneen sormen takia. Hyvänä asiana siskon samanaikainen loma, yhdessäoloa, lasten leikkimistä ja ulkoilua. Love !

Coco
Coco Sweet Dreams

On hieno taito nähdä asioissa kuin asioissa jotain hyvää. <3 

Vierailija (Ei varmistettu)

-Siskontytöt (7v ja 5v) tulevat ihan just yökylään. &lt;3 Luistimet ja sukset mukana, joten tiedossa ulkoilua raikkaassa pakkassäässä. Ja paljon iloa ja naurua. :)
-On onnellinen olo. Kaikesta työkiireestä ja stressistä huolimatta elämä tuntuu hyvältä.
-Lauantaiaamu: Kahvia, lukemista (mm sinun kivaa ja inspiroivaa blogia), tulevan päivän ja viikkojen suunnittelua.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi ihana! Kuulostaa kaikinupuolin hyvältä ja tasapainoiselta. <3

Roquesita

Ihanaa saada kukkia toimittetuna töihin, ihan sydän sulaa!

Tässä mun viime viikon "kivaudet":

- Kauhee koti-ikävä iski, joten varasin spontaanisti lennot Suomeen kahden viikon päähän <3 toivottavasti pakkaset jatkuu vielä vähän aikaa, mä en meinaan täällä etelä-Saksassa kunnon talvea oo päässyt kokemaan :(
- Öbaut vuosikymmenen tauon jälkeen uskaltauduin tarttumaan tennismailaan - ai että, mikä fiilis! Tätä lisää!
- Uuden kämpän remppasuunnittelua! Nyt on vielä hauskaa, mut katotaan sit hymyilyttääkö kun ryhdytään repimään 40 vuotta vanhoja kokolattiamattoja ja nakuttelemaan vanhoja kylppärilaattoja pois :D

Terkut Stuttgartista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Sanos muuta! Sun viikon kivaudet kuulostaa tosi inspiroivilta. <3 Terkut Turusta!

Kommentoi