Pihalta napattu

Coco Sweet Dreams

 

 

 

 

 

Meitsin puskat on räjähtänyt käsiin. Apua! :)

 

Alkukesästä istutin niitä yrttejä siisteihin riviin, nyt yrtit kukoistavat kuin viimeistä päivää. Uskon vakaasti, että yhteistyö Green Caren kanssa on vaikuttanut satoon todellakin positiivisesti. Vaikka syönkin paljon yrttejä ja salaatteja, näitä on nyt yli tarpeen. Eli jos ystävät hyvät tarvitsette esimerkiksi minttua, erityisesti omenaminttua - täältä löytyy!

 

Vinkkinä vielä, että kukkivista yrteistä saa kotiin ihania kimppuja. Suosikkikimppu on nyt puntti omenaminttua ja kukkivaa oreganoa - koti tuoksuu valtavan ihanalta.

 

Kommentit

hattiwatti (Ei varmistettu)

mistä nuo ihanat rannerenkaat ovat?! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Hopeinen risti on Glitteristä, Silver Line mallistosta. Toisen äitini toi Turkista.

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Kiva postaus! Ihania yrttejä ja kadehdittava sato. Minulla yrtit ennemmin loppuvat kesken, täytyy panostaa niihin enemmän ensi vuonna. Tehokäyttöä niille saa myös green smootheista ja minusta tuntuu, että tekee mieli laittaa niitä kaikkeen ruokaan kesällä. Minttua voi muuten kuivattaa tosi helposti ihan vaan asettelemalla sanomalehden päälle oksia ja sitten keräämällä kuivuneina vaikka lasipurkkiin- hyvää minttuteetä varten syksyn pimeisiin iltoihin. Aurinkoisia kesäpäiviä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Täytyy ehdottomasti kuivattaa, näitä on niin paljon. Kiitos tiedosta ton mintun suhteen, meinasin ripustaa joitain kimppuja kuivumaan, mutta toi lehden päällä kuivaus taitaa olla vähän parempi vaihtoehto...

Voisko yrttejä pakastaa, vai onko kuivattaminen parempi idis?

maikku67
Vihreitä unelmia

Itse tykkään pakastaa, ajavat mielestäni ihan saman asian kuin tuoreina. Ainakin basilika, meirami ja timjami, minttua en ole kokeillut. Helteillä laitoin mintunlehtiä Pirkan omenajääteehen, tuli tosi hyvää, kelpasi lapsillekin.

-.R.- (Ei varmistettu) http://websta.me/n/riiikkamarie

Tuoksuvat varmasti ihanalle

Kommentoi