Pihasuunnitelma numero 1

Coco Sweet Dreams

 

Sormet ristissä, että kaivurimies ehtii tasoittamaan pihamaan pian, jotta pääsisin toteuttamaan ensimmäisen pihaprojektin ihan talon eteen.

Tänä vuonna terassia ei tule, mutta haluan jonkinlaisen oleskelualueen talon edustalle. Hyvin yksinkertaisena suunnitelmanani on sijoittaa mahdollisimman suuria (70x70) betonilaattoja kuvan mukaisesti. Olen todella viehättynyt tästä tyylistä, joita olen bongaillut erityisesti -50 luvun modernistisen aikakauden taloissa.

Töihin olisi tarkoitus ryhtyä jo tässä kuussa, joten jos pieni pihaprojekti kiinnostaa, niin olkaahan kuulolla. Nyt pitäisi vielä metsästää isot mutta järkevän kokoiset betonilaatat, niin eiköhän se siitä! Vinkkejä laatoista otetaan ilolla vastaan ja miksi ei myöskin kokemuksia.

Alin kuva: All Over Press

Kommentit

windows product key (Ei varmistettu) http://produkey.aircus.com/

I like your post. It really useful with me. Thanks for sharing these useful information!

Www (Ei varmistettu)

Miten nämä vinkkejä haetaan-postaukset kuulostaa aina yhteistyökumppaneita haetaan bloginäkyvyyttä vastaan -tyyppiseltä hommalta?

Walssy (Ei varmistettu)

Samat vibat! :D

Toisaalta, jos nyt se poikisikin yhteistyöpostausta, hyötyy siitä mahdollisesti lukija, joka etsii samanlaisia vaihtoehtoja. Ehkä nuo yhteistyöt ovat myös bloggaajan palkanlisä siitä bloggaamisesta. ;-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun tapa on ollut aina unelmoida blogin alkuajoista lähtien ja kertoa ideoitani ääneen, toivon tietysti että lukijatkin innostuvat ja saavat inspistä.

Kommentoi