Pihatöissä

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Fiskars

Sain Fiskarsilta ihana setin apuvälineitä uuden pihan laittamiseen. Olen ehdottomasti omakotitaloihminen siinäkin mielessä, että rakastan pihatöitä, se on tosi terapeuttista ja tulos on heti näettävissä.

Piha on rakennustöistä huolimatta erittäin hyvällä mallilla. Oikeastaan vain olohuoneen puoleinen piha tarvitsee nurmikkoa ylleen, muuten kaikki on päällisin puolin ihan siedettävässä kunnossa. Toiselle puolelle taloa päätin laittaa kokonaan soraa, sillä pidän sen karusta ilmeestä kovin ja muutamiin kohtiin olen istuttanut heiniä. Niitä voisin istuttaa vielä enemmänkin.

Kesälomalla haravoin rautaharavalla maanrakentajani apunaisena soraa tasaiseksi ja hetkeä myöhemmin aloin rakentamaan betonilaatoista kahvittelualuetta makuuhuoneeni oven alle. Siihen paistaa kauniisti ja lämpimästi aamuaurinko.

Betonilaatat, jotka ostin Bauhausista painavat kuin synti, eivätkä ole ihan sieltä halvimmasta päästä, joten tämä alue rakentuu hiljakseen kukkaron antaessa myöden. Betonilaattoja tulee siis reilusti enemmän ja ehkä reunastan ne vielä sammaleella, jotta alue olisi vähän vihreämpi.

Loppusyksystä on aika leikata omenapuut, joita löytyy pihalta varmaankin kymmenen. Entinen tontin omistaja ohjeisti, että omppupuiden leikkausaika on marraskuusta maaliskuuhun, M:stä M:ään. Hommia siis riittää pihan kanssa mukavasti vielä syksylläkin.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei,
Kauniilta näyttää!:) Mitä soraa olet valinnut, satutko muistamaan? Näyttääkö kuvissa vaaleammalta kuin mitä on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi hitsi, en yhtään muista sillä maanrakentajani tilasi soran. Se on melko vaaleaa ja pidän siitä juuri sen takia paljon. Tosi hienojakoista myöskin.

Kommentoi