Pojan huoneessa tapahtunut

Coco Sweet Dreams

 

Pojuni sai hiljattain uuden työpöydän, String-säilytysjärjestelmän työpöydällä ja vielä tammenvärisenä. On kyllä ihana! Nyt se on jo täynnä pojan leluja ja satukirjoja - näyttää aika suloiselta.

Pieni poikani on kasvanut hurjaa vauhtia, hän on käynyt jo tutustumassa esikouluun ja kohta hän varmaan menee autokouluun. En kestä, miten lapset kasvavat niin nopeasti! Pieni pulleaposkinen vauvani on muuttunut jo pitkäksi pojaksi, joka haaveilee palomiehen ammatista. Hänellä heiluu yksi hammas ja tekee innolla tehtäväkirjaansa oman työpöytänsä äärellä, kuin koululainen. Missä on se pieni nyytti, jota nuorena äitinä ihmettelin sairaalan vuoteella? ♥

/work desk in oak, love it!

 

Kommentit

santsikuppi (Ei varmistettu) http://santsi-kuppi.blogspot.fi

Meillä sai kans eskarityttö itselleen String-työpisteen. Uskon, että oli järkevä sijoitus ja menee pitkään. Ja se niissä on huippua, että on niin monikäyttöinen. Jos ei enää pöytää tarvitse niin menee hyllynä missä vaan! Tuo tamminen näyttää kyllä sopivan teidän kotiin. Mistä tuo ihana "koulutuoli" on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkin uskon, että oli hyvä sijoitus ja tosiaan hyllyä ja laatikostoja saa lisättyä jne.

Koulutuoli on yhden turkulaisen koulun roskalavalta - pelastin sen sieltä. Oli niin hyvässä kunnossa ja jotenkin tuollaisia vanhoja juttuja on kiva lisätä uuteen/moderniin sisustukseen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, samaa mietin minäkin. Oma poikani täyttää kohta 6v. Missä on vauvani ja mitä tapahtui sitä vauvaa ihastelevalle nuorelle äidille?!;) Lasten kasvaminen ja ajan kuluminen on välillä niin haikeaa. T Hanna

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, no niinpä! Me just yks ilta katsottiin videolta viiden vuoden taakse - tuli ihan kauhee haikeus.

No, mut eteenpäin vaan ja mitä kaikkee ihanaa sitä on vielä eessä?!

Kommentoi