Pölyisiä kuvia, vilaus lattiasta ja pari remppakuvaa

Coco Sweet Dreams

Kävimme eilen talolla siivoomassa, lattiat on hienon pölyn vallassa, jota on tullut seiniä hiotessa. Tässä pieni vilkaisu meidän lattioihin, kerron niistä lisää myöhemmin...

Aikuisten makkari, jonne pitäisi keksiä kauniit kiinteästi asennettavat seinävalaisimet sängyn molemmin puolin. Ihastelin aikaisemmin näitä Rubenin valaisimia, mutta niitä ei saa kiinteästi asennettua...

Keittiö, jota ei vielä ole. Palkit ja rimotukset ovat vielä maalaamatta. Kylppäri ja sauna näyttää tällä hetkellä tältä.

Lattialämmitys saatiin päälle. Mieheni halusi DEVIreg™ Touch säätimet joka huoneeseen, ovat aika makeet:

Yleisvalot on myös asennettu, talossa oli aikaisemminkin samankaltaiset pyöreät yleisvalot 70-luvulta. Uudet valot on Ledstoresta, tarkemmin ottaen 17 Watin valkoisia himmennettäviä Led-Plafondeja (4000k). Valon sävy (Neutraali) on juuri oikea ja kuluttavat vain murto-osan halogeeneihin verrattuna. Laitan parempaa kuvaa myöhemmin.

Nyt mennään taas, rauhaisaa sunnuntaita kamut!

Kommentit

Ok-ei (Ei varmistettu) http://ymmb-okei.blogspot.fi/

Nyt jo näkee, että kodistanne tulee niin hieno! Älä vaan lakkaa lisäämästä kuvia - tätä projektia on niin mukava seurata :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ok-ei! Sama täällä! En malta odottaa että saan laittaa ennen ja jälkeen kuvat! Kasarikeittiö vs uusi keittiö jne... :) Täytyy kehittää oikeita kuvia myös albumiin, saa lapset sitten ihmetellä.

Jatta (Ei varmistettu)

Näyttää jo tosi paljon valmiimmalta! Lattian (parketin) sävy on hyvä valinta vaaleudessaan ja isot ikkunat/hyvä yleisvalo tuo lisää vaaleutta :) Hyvää alkavaa viikkoa sinne :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Itse on jotenkin vaikea vielä hahmottaa, mutta eiköhän se hitaasti mut varmasti valmistu. :) mä pidän myös kodin valoisuudesta, helppoa sit tuoda väriä/kontrastia kalusteilla ja tekstiileillä. :) kiitos samoin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kauniilta näyttää. Tehtiinkö teille jossain valaistussuunnitelma? Tuleeko jonnekin epäsuoraa valoa vai ovatko kaikki kiinteät valot kuten linkissä? Meillä rakennusvaiheessa käytettiin paljon aikaa valaistuksen suunnitteluun, tuli paljon epäsuoraa valoa ja se on silmälle ystävällistä, sekä huomaamattomuudellaan että häikäisemättömyydellään. Lisäksi muutama "helmi" kattoon :)

Onko teillä suunnitelmissa/haaveissa jotain ihanuuksia esim. ruokapöydän päälle?

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, noi led-Plafondit valaisevat nimenomaan todella laajalle alueelle ja valon sävy on silmälle ystävällinen-lisäksi ne on himmennettäviä. Olen todella herkkä kirkkaille valoille, saan helposti migreenin, jos on liian kirkas ja ns.suora valo. Me laitettiin myös joka huoneeseen valmius sellaiselle roikkuvalle valaisimelle, myös ruokatilaan pari. Ajattelin just ruokapöydän päälle kahta helmeä. :) 

Lasten matkassa (Ei varmistettu) http://lastenmatkassa.blogspot.fi

Teille tulee varmasti aivan ihana koti! Kokemuksesta tiedän, että remontti ja sen viivästyminen voi, erityisesti lapsiperheessä, kiristää hermoja, mutta kun kaikki on valmista niin on se sen arvoista :)

VIIRU (Ei varmistettu)

Heip, näyttääpä valoisalta a avaralta! ja nuo lattiat voi varmaan sopia
vaikka kerran mainitsin että kalaruoto ois hieno, mutta se joka on
paikan päällä näkee paremmin kokonaisuuden kuin me jotka
pikku ruudulta tiiristelee : ) Jos oikein ymmärsin kuvista että katto
palkit on mustat tuo muten hyvää ryhtiä taloon. Kiva kun laitoit pitkästä aikaan remontti kuvia. Minkälainen tapetti nyt sitten tulee tytön huoneeseen, oletko huomannut että hm valikoimissa on lintu aiheisia pussilakanoita : ) Entäs minkälainen se teidän pojan rapattu seinä
näyttää? Miten te pääsette muuttamaan? minkälainen keittiö ja yms. kiinnostaa kovasti tuo teidän remontti lisää vain kuvia!
Hyvää viikkoa! :)

Är (Ei varmistettu) http://kotilato.blogspot.fi/

Moikka,

Osaatko vielä kertoa ledin ja halogeenin eroista. Meillä valaistussuunnittelija suositteli nimenomaan halogeenivaloja ledien sijaan. Itse on näistä valojutuista ihan pihalla... Ajatuksena kuitenkin sama kuin teillä eli olisi ns. yleisvalaistus ja lisäksi paikat riippuvalaisimille. Valaisimet kuitenkin on niin kauniita, että haluan ehdottomasti laittaa mm. ruokapäydän yläpuolelle jonkun kivan valaisimen. Niin ja kristallikruunun vessaan. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Teille on tulossa todella kaunis koti! Olen etsinyt meille eleettömiä plafondeja. Nuo teidän plafondit näyttävät ja kuulostavat juuri sellaisilta mitä olen etsinyt! Voisitko kertoa mitkä valaisimet ne ovat? Kiitos : )

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi ei, puhelin ei näyttänyt linkkejä. Löytyihän ne plafondien tarkat tiedot postauksesta kun katsoin koneella ; )

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, mistä ihana laukkusi on? Mahtia uutta vikkoa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Lasten matkassa, joo, lievästi sanottuna. :) onneksi pian päästään muuttamaan, toivotaan vaan ettei tule mitään esteitä matkaan. 

Viiru, :) Kattopalkit maalataan sittenkin valkoisiksi. Haluan että ovat ns. Samaa paria rimotusten kanssa, ja olisi tullut vähän liian näyttävät elementit. Helpompi sisustaa ja ei kyllästy kun on valkoiset. Mä luulen et tapettijutut yms ovat ihan viimeisimpiä juttuja, nyt koitetaan saada talo vaan kuntoon, et päästään muuttamaan. 

Coco
Coco Sweet Dreams

Är, meille oli tärkeää valon sävy ja se että ledit kuluttavat sähköä vain murto-osan halogeeneihin verrattuna. :)

Vierailija, kiva että löytyi! Me pidetään paljon ja ledit on kauniisti katon kanssa samalla tasolla. 

Vierailija, mun laukku on alelöytö viime syksyltä, Zarasta. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Vierailijan kanssa samoilla linjoilla, epäsuora valo hivelee silmää. Kokemukset tämän päivän muotivalaistuksesta ovat karmaisevia: täydellä teholla valonlähde loistaa kirkkaana päin näköä ja himmennettynä tehot ei vaan tahdo riittää. Onnistuneita valaistuksia näkee aika harvoin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, meille valon sävy on osoittautunut tärkeäksi seikaksi, emme halunneet keltaista valoa, vaan valkoista, muttei kuitenkaan sinertävää. Epäsuoraa valoa saa myös kauniilla jalkavalaisimilla/pöytävaloilla, olen ihan heikkona designvalaisimiin. <3

Onneksi meidän yleisvalot ei loista päin näköä, sehän ois kauheeta. B) Muistan lukeneeni artikkelin valojen vaikutuksesta terveyteen ja vireystilaan, siinä puhuttiin paljon just epäsuorasta valosta ja oikeasta valon sävystä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Epäsuoraa valoa saa myös ledeillä...Energiatehokkaasti ja tyylikkäästi. Ja valon värin voi valita - myös....

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihana tuo laukku!( tietty teidän kotikin alkaa näyttää jo tosi hyvältä!) Eikös se ole Zarasta? Onko toi jo vanha, vai myydänköhän niitä vielä? =)

Kommentoi