Pom-Poms

Coco Sweet Dreams

Howdy ho!

Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu. Meillä on juhlittu pienimmän syntymäpäiviä ja ajattelin vinkata noista näyttävistä koristeista. Tein yhtenä iltana valkoviinilasi kaverinani muutaman pom-pomin Martha Stewartin ohjeiden mukaan. Homma oli helppoa, mutta kyllä siihen aikaa meni. Mukavinta tässä on se että suuren pom-pomin tekeminen silkkipaperista on paljon helpompaa kuin pienen. Noista suurista pomeista saa todella näyttävän koristeen juhlaan kuin juhlaan. Ovat myös aika edullinen koriste häihin, kaasojen kanssa vaan arkartelemaan.

Pinterestistä muuten löytää paljon inspiraatiota koristeluihin ja juhliin muutenkin. Olisin halunnut tytön juhliin tämän värisiä pallukoita, mutta Tiimarista löytyi vain nyt noita pinkkejä silkkipaperiarkkeja. Tyttö ei saa vieläkään katsettaan irti palloista, toivoo varmaan että saisi ne kaikki käsiinsä.

Söpöläistä iltaa!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onnea pikku "prinsessalle"! Voi kun vuosi on mennyt nopeasti... Vastahan luin blogistasi uudesta perheenjäsenestä. Onnea vielä kerran <3
~Hilla

BonBon Heidi (Ei varmistettu)

Ihanan värisiä!! Mä askartelin meidän pojan 1v synttäreille myös pompomeja, turkooseja tosin. Olivat ihania!! Tästä pääset kurkkaa meidän pompomit:

http://mickeysbonbon.blogspot.fi/2012/08/eelin-ekat-synttarit.html

Musta vaan tuntui, että toi servetti oli liian jäykkää, että olis laskeutunut kauniisti. Ens kerralla pitää kokeilla ehdottomasti silkkipaperia!

Lattenainen (Ei varmistettu)

Ihanan keväisiä!! Ja kauniita. Jospa itsekkin intoutuisi askartelemaan.

EveryDayLife (Ei varmistettu)

Mahtava idea, täytyy itsekin kokeilla! :)

Kommentoi