Popot

Coco Sweet Dreams

Hyvää iltaa!

Tässä nämä uudet kenkäset NAP:in alesta. Käytin samantapaisia parina viime vuotena puhki - tässä kuva niistä. Rakastin niitä joka ikinen päivä, sitten pohja lähti irti ja se oli sen taipaleen loppu.

Syksy vierii tänne Suomelaan ennemmin tai myöhemmin ja minä halusin löytää mukavat nilkkurit. Passaa toki käyttää jo nyt vaikka kukkamekon kaverina. Onnentyttönä olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja löysin Acnen Pistolsit edulliseen hintaan (sillä on muuten väliä, onko lokaatio Finland vaiko The Americas -> ihan eri tuotteet). Ostan miltein aina tälläisiä designer-tuotteita alennuksesta, yleensä näihin aikoihin ja joulun jälkeen.

/My new Acne -shoes. Love them.

Kommentit

maijuli (Ei varmistettu)

Ihanko totta tuotteet vaihtelee maan mukaan? No, olipa hyvä tietää. Kahdesti vuodessa, alejen aikaan, teen NAP:iin tilauksen, koska aina sieltä löytyy superlöytöjä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, mä huomasin sen kun ensin olin Amerikan sivuilla, sitten vaihdoin kesken kaiken Suomeen, niin esim. DVF:än valikoima suppeni huomattavasti, mutta sitten taas Acnen valikoima kasvoi ja löysin noi nilkkurit! :D En sitten tiedä oliko tuolla alennusajalla jotenkin merkitystä? Joskus olen huomannut, että lokaatio voi olla Amerikka --> hinnat (joskus) edullisemmat ja tilaus onnistuu kuitenkin Suomeen sitäkin kautta.

Mikko (Ei varmistettu) http://private-blend.blogspot.fi/

Hieno löytö, itsekin syynään alet aina tarkkaan, silloin kannataa paukauttaa ja tehdä hyviä merkkihankintoja edullisesti. Ja hyvä vinkki tuo lokaation vaihto, olen aina ajatellut, että tullit hankaloittaa tilaamista Jenkeistä.

Koitan myös lähteä aina kuin mahdollista Lontoon aleihin juhannuksen ja joulun jälkeen, siellä on runsain tarjonta.

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, mä en ole koskaan ollut Lontoossa alennusmyyntien aikaan, se virhe pitää korjata. Mä tsekkaan nykyään myös tarkkaan materiaalit, jotenkin en halua maksaa mistään polyesteristä, mun käytössä ne menee vaan usein liian nopesti huonoksi.

Mun tietääkseni noissa Net A Porterin jutuissa on jo kaikki mahdolliset tullimaksut sun muut huomioitu siinä toimitushinnassa jo maksuhetkellä. Ei tarvi mitään jälkikäteen murehtia...

Minna - Carefree Casualness (Ei varmistettu) http://carefreecasualness.blogspot.fi/

Voi hitsi mikä löytö! Ihanat!
Olisin napannut nuo itsellenikin jos olisi enää ollut.

http://carefreecasualness.blogspot.fi/

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, tuli kyllä ihan puskista nämä ja just oikeaan aikaa, kun vanhat kengät ovat puhki poikki.

Jeba
Tuuliajolla

Iiiihaaanaaaaat. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, mä tykkään kans. Alempana lukijani vinkkasi, että Zoovillagessa ois edullisia Pistolseja. http://fi.zoovillage.com/productdetail.aspx?did=81212&pos=53 -tosin mulla on mokkapinta noissa, ei ihan samat.

Jolie Laide

Tää ei nyt liity popoihin mitenkään, mut oonko mä missannut voittaja-postauksen, vai oletko vielä ehtinyt suorittaa sitä Wojnar´s Green Heart-arvontaa? :) 

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä en ole ehtinyt vielä, mä voisin tänään illalla suorittaa arvonnan ja kertoa uudessa postauksessa!

heips (Ei varmistettu)

Acnen Pistoleja haluaville vinkiksi, että niitä saa Zoovillagesta tilattua "Ruotsin hintaan" eli normaalihinta on 300 euroa ja postikulut on ilmaiset :) En tiedä paljonko sun popot oli alennettuna, mutta NAP:in normaalihinta Pistoleille näyttää olevan 430 euroa... Ja tuolla Zoovillagessa on nyt ainakin vaaleanruskeat Pistolit vielä -40% alessa, eli 180 eurolla :) Mutta siis normaalihinnallakin tuolla edullisemmat kuin monessa muussa kaupassa.

Coco
Coco Sweet Dreams

Heips! Kiitos paljon vinkistä, todella hyvä vinkki. Omani oli jotain tota luokkaa - ilmaiset postikulut on TOSI jees! 

tiinapetriikka

Superhienot! :)

Kommentoi