Postikortti Roomasta: Lämmin tuuli

Coco Sweet Dreams

Yhteistyössä Tjäreborg .

Jalat ovat tukevasti Rooman maankamaralla ja jo lentokoneesta ulos tultaessa lämmin tuulahdus muistutti meitä, että nyt ollaan ulkomailla. Rakastan tätä hetkeä. Me päästiin reissuun mieheni kanssa ihan kahteen pekkaan, ollaan ihan ihmeissään, kun ollaan tosiaan kahdestaan. Ei tarvitse vilkuilla kelloa ja on ihan ok vetää lounaaksi samantien jälkkäriä, tai mitä vaan! On elo kummallista ilman lapsia.

Matkaa en halua kulkea tukka putkella, kartta silmillä nähtävyydestä toiseen, vaan mennään paikallisten tapaan rennosti kaupungista nauttien. Yksi espresso siellä ja viinilasillinen täällä. Pyhä Amboriuskin kirjoitti: "Si fueris Romae, Romano vivito more" eli "Kun olet Roomassa, sinun tulee tehdä kuten roomalaiset!" Odotan tältä uskomattoman historian omaavalta kaupungilta paljon! Olen jo nyt laittanut merkille, että italialaisten uskomatonta ystävällisyyttä ja kohteliaisuutta ei voi muuta kuin ihailla.

Disponibilitá ihmiset, disponibilitá!

Buona sera!

/Postcard from Rome

Kommentit

Luru
Changes

Oi, mä en malta odottaa kun vuoden päästä lähdetään isolla porukalla Italiaan. Siellä vaan on jotenkin niin täydellisen mahtavaa - ruoka, ihmiset, kaikki. Ihanaa matkaa teille! :)

Taina L.

Voi kun kuulostaa ihanalta! Oikea asenne, rennosti vaan. Ihanaa reissua!

Kommentoi