Pöytä myynnissä

Coco Sweet Dreams

Mites teillä mennöö?

Minä olen laittanut ruokapöydän myyntiin, pakko se on. Oltiin liian suuruudenhulluja, kun ajateltiin, että tämä pöytä mahtuu meille. Kannattaa siis hyvin tarkkaan puntaroida huonekalujen mittasuhteita uuteen tilaan. Ajateltiin alkuun viedä ja maalata pöytä terassille, mutta tulin siihen lopputulokseen, että pöytä ansaitsee uuden kodin. Pöydän ääreen mahtuu melkein koko suku ja on todella jyvekää tekoa. Tiedustelut: dreamscoco@gmail.com.

Turussa on satanut räntää koko päivän ja kesää on jo tullut ikävä. Se on taas kesäkuvien paikka:

 

Viikonloppuna lähden reissuun... aika kauas. Menoa voi seurata instagramissa @dreamscoco.

Ihanaa viikonloppua!

/Summertime. It's all yet to come!

 

Kommentit

MarjukkaN (Ei varmistettu)

Hei,
meillä sama juttu, 8 vuotta ollaan katseltu kotona ruokapöytää, joka vaan auttamatta on liian iso ja massiivinen siihen tilaan. Nyt pitäisi löytää joku sirompi mutta riittävän iso, vaan ei liian iso. Siinäpä vasta pulma ja jännittää josko taas tehdään sama virhe.

Coco
Coco Sweet Dreams

Me päädyttiin tilaamaan pyöreä ruokapöytä. Mittailtiin ja todettiin, että se on paras tuossa tilassa. Lisäksi pyöreässä pöydässä on jotain 60-70-luvun henkeä, jota saman aikakauden kotiimme kaipaan. :)

Ihana pöytä :) 

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, toivottavasti löytää uuden kodin. <3

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Hei! Meillä on tuo sama pöytä saaressa. Kun sen ympärillä on tarpeeksi tilaa, se on todella hyvä... kuten sanoit, mahtuu vaikka koko suku ja ruuat. Se on myös kivan simppeli muotoilultaan Toivottavasti pöytäsi löytää uuden hyvän kodin. Et sitten kovin kauas kuitenkaan päässyt ; ) (uteliaisus heräsi). Hauskaa sunnuntaita!

Coco
Coco Sweet Dreams

Pöytä on aivan ihana ja miten ihanasti se sopii saaristoon (aloin innolla selaamaan kuvia). Haaveilen itsekin ikiomasta kesäpaikasta. <3 Meri, tuoksu, aurinko, merituuli, raikas ilma -- täydellistä!

ainomathilda
Johaino

Vitsi tulee ihan hirveä kesäturkuikävä! ei oo mitään parempaa ku jokiranta auringon paistaessa :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Turku on paras kesäkaupunki. <3

Kommentoi