Puoliruokaa

IMG_1111.JPG

Olen aina ollut sitä mieltä, että ruoan kaunis esillepano on puoliruokaa tai ehkä vielä enemmän. Se houkuttelee syömään paremmin.

En voi sietää buffetpöytiä, joissa ruoka näyttää ensisijaisesti harmaalta massalta. En näe syömisessä mitään iloa, vaan näen sen tankkauspaikkana erityisesti niille, jotka tekevät jotain fyysisesti raskasta työtä ja aikaa syömiseen ei ole paljoakaan.

Ajattelen myös niin, että kannattaa syödä värikästä ruokaa. Se tietysti näyttää lautasella hyvältä ja ennen kaikkea sisältänee enemmän ravintoaineita. 

Ensi viikolla ajattelin panostaa juuri tähän asiaan ja kokeilla muutenkin uusia ruokia. 

Nättinä ens viikkoon! 😉

Koti Ruoka ja juoma Sisustus
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.