Puoliruokaa

Coco Sweet Dreams

Olen aina ollut sitä mieltä, että ruoan kaunis esillepano on puoliruokaa tai ehkä vielä enemmän. Se houkuttelee syömään paremmin.

En voi sietää buffetpöytiä, joissa ruoka näyttää ensisijaisesti harmaalta massalta. En näe syömisessä mitään iloa, vaan näen sen tankkauspaikkana erityisesti niille, jotka tekevät jotain fyysisesti raskasta työtä ja aikaa syömiseen ei ole paljoakaan.

Ajattelen myös niin, että kannattaa syödä värikästä ruokaa. Se tietysti näyttää lautasella hyvältä ja ennen kaikkea sisältänee enemmän ravintoaineita. 

Ensi viikolla ajattelin panostaa juuri tähän asiaan ja kokeilla muutenkin uusia ruokia. 

Nättinä ens viikkoon! ;)

Kommentit

ida365xxx (Ei varmistettu) http://ida365.fi

Bebe, haastoin sut blogissani kauneushaasteeseen :-*

Coco
Coco Sweet Dreams

Hey beibe! Niin kiva haaste, mä ryhdyn tuumasta toimeen. :) Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika ylimielistä! Suomi on täynnä ihmisiä, joille työpaikkabuffet on osa arkea. Annoksen "kauneus" riippuu aika paljon siitä, miten ainekset lautaselle asettelee ja mitä ylipäätään lautaselle valitsee.

Olen itse ruokaillut vuosia buffetlinjalta, enkä kasvissyöjänä ole menettänyt yhtään mitään. Teen muuten siistiä sisätyötä.

IMS (Ei varmistettu)

Veikkaan että meistä moni istuu siisteissä sisähommissa ja syö pääsääntöisesti lounaansa perusbuffassa. En edes muista milloin olisin viimeksi nähdyt "harmaata massaa" buffet-pöydissä. Esillepanoon on minusta panostettu nykyään aika hyvin. Ruoan makuun ei sitten niinkään, koska raaka-aineet eivät ole niin tasokkaita kuin kotona ja ravintoloissa.

Mutta siinä asiassa olen samaa mieltä, esillepano on puoli ruokaa.

Kommentoi