Ruokaa - eikä siinä mitään sen kummempaa

Coco Sweet Dreams

Syön mieluiten niin sanotusti puhdasta ruokaa enkä mitään mössöä. En halua että maut liikaa sekoittuvat. Ei tarvita mitään suuria ohjeita vaan löytää ne omat lempparit ja koota ne lautaselle.

Tästä lempparimakujeni kevätkollaasista puuttuu muutama suosikkini, esimerkiksi punajuuri jota syön mielelläni. Etikkaisena säilykkeenä tai keitettynä. Avokadoa syön myös melkein päivittäin ja paljon hedelmiä. Peruna on vaihteeksi tosi maukasta, kunnon sipaisu oikeeta voita päälle ja se on siinä. Tämän simppelin ruoan jälkeen tulee myös hyvä olo. Kevyt mutta kylläinen - siitä pidän.

Kommentit

www.uusikaunispaiva.blogspot.com (Ei varmistettu)

Yksinkertainen on parasta, myös silmänruokana : )!

Vierailija (Ei varmistettu)

OI kaipaan uusia perunoita:) Kevyt mutta kyllainen. Se on paras olo:)

Jatta (Ei varmistettu)

Oi kun on herkullisen näköistä, tuosta tulee taatusti hyvä sekä kevyt olo.

Taidat syödä todella terveellisesti päivittäin? Entäpä grillikautena, nyt kun kesä jo kynnyksellä. Itse sorrun grilliherkkuihin, niin lihassa kun makkarassakin.

Aloitatko aamusikin kevyen terveellisesti? Itse aloitan aamuni kahvilla lisukeineen, mutta yritän syödä myös kevyen terveellisesti ja mielelläni valitsen luomua mikäli on saatavilla, niin hedelmissä kuin vihanneksissakin.

Coco
Coco Sweet Dreams

Näin on Jatta. Kaunista annosta on myös ihana syödä! :)

Vierailija, juuri näin. Suomalaisia uusia perunoita ei vielä taida saada- mutta ihan pian varmasti! <3

Jatta, kiva! :) Yritän syödä terveellisesti arkena, ihan vaan sen paremman olon tähden. Rakastan kyllä hampurilaisia, sipsejä ja kaikkea epäterveellistä - niitä onkin kiva syödä sitten tiettyinä päivinä. Aamulla juon kahvia ja jtn. leipää normisti... hedelmiä myös jos löytyy. Joskus väsään hedelmäsalaatin aamupalaksi. Oon vähän huono syömään aamuisin - ruoka maistuu paremmin lounasaikaan...

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun ruoka-annokset on kyllä joka kerta kunnon taideteoksia!

annasi_ (Ei varmistettu)

ootko kokeillu hunaja-punajuuria? ne on parasta! uuniin vaan punajuuria öljy-hunaja-rosmariini-kastike ja vola :) suosittelen ja on helppoa! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, mussa asuu pieni taiteilija. Nautin siitä että saan vähän räpeltää ja kaunista ruokaa on tottavie kiva syödä. <3

annasi, en oo, mutta ehottomasti haluan kokeilla sun reseptiä. Thanks!

Eeva, kiitos - sullakin niin kauniita kuvia! Kivaa kun asutaan samassa kaupungissa, tori on ihan paras paikka, mä menen sinne aina just ennen kuin se suljetaan niin saa niitä euron pusseja ja mitä kaikkee.

Lilli2 (Ei varmistettu)

Kuule, mistä toi kynttilä on? Oon kauan miettiyt, ja nyt muistin kysyä! Kiitos kauniista blogista ja erittäin kaunista kesää koko perheelle :)

Kommentoi