Ruokapöydän tuolit ja chillausta

Coco Sweet Dreams

Ystäväni Maj tuumasi, että minulla on suunnattoman paljon kotivaatteita.

Tykkään chillata kotona rennoissa kotiasuissa - tuskin asujani kukaan koskaan ihastele, mutta minulla on mukava ja nätti olo - loppujen lopuksi sehän on tärkeintä. Kauniit ja melko väljät kotiasut ovat minun suuri heikkous. <3

Ruokapöydän ääreen on muuten ilmestynyt jotain uutta.

Tarina kertoo, että meinasin alunperin ostaa niitä valkoisia HAY:n Hee tuoleja ruokapöydän ympärille. Tuoleja hommattiinkin alkuun pari kappaletta, mutta tässä vuoden päivät niiden kanssa eläneenä, tulin siihen lopputulokseen, että tuolit ovat vähän liian epämukavat päivittäiseen käyttöön. En löytänyt tarpeeksi kauniita pehmusteita niille ja lopulta tuolit päätyivät eteiseen. Sinne ne sopivatkin täydellisesti.

Tykkäsin ainokaisesta TON -tuolistani niin paljon, että tuumasin mustien tuolien sopivan parhaiten vaalean puun kaveriksi. Näinpä innostuin ostamaan kyseisiä tuoleja lisää, ilman niitä käsinojia. Tilasin tuolit tuttuun ja turvalliseen tapaan FORME:sta, kaikki meni taas tosi hienosti.

Ihastuin tosi paljon rottinkiseen istuinosaan, jotain aitoa fiilistä ne tuovat. Minun tuolit ovat mallia Chair 14, pöydän päässä on käsinojallinen versio Chair 30. Tuntuu, että nyt on palaset loksahtaneet paikoilleen. Musta olikin juuri se oikea valinta tähän tilaan, muuten olisi ollut vähän pliisua.

Meikkis vetää nyt kylmiä ananaksen paloja. Tuntuu, että näillä ihanilla helteillä on vähän sivuvaikutuksia, eikai tässä enää mitään nuoria olla (?). Jalat tuntuvat kasvaneen leveyssuunnassa. ;) Kaikki kotikonstit otan ilolla vastaan - miten turvonneesta olotilasta pääsee eroon?

Kaikesta huolimatta ihania ja keveitä hellepäiviä teille!

x

 

 

Kommentit

Maria/Dejiss (Ei varmistettu) http://dejiss.blogspot.com

Ihania kuvia ! Ite oon ihan rakastunu noihin tuoleihin, tosin ilman tota rottinkiosaa. Jonain päivänä näitä löytyy mun kotoa myös !!
Voi että kun sun blogi on kyllä ihana &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Sisustushaaveista kandee pitää kiinni! <3

Kiitos paljon. :)

ulupu (Ei varmistettu)

Hei, sinulla on tyylikäs blogi, tykkään. Pakko kommentoida nudea kynsilakkaa, jota oli käsitelty aikaisemmassa postauksessa. Omasta laatikosta löytyi varmaan kolme vuotta vanha YSL Beige Leger ja se on edelleen ihan priima. Ei ole kuivunut ja kuivuu kynsissä nopsaan. Lisäksi kiva kiilto. Todellakin täyden kympin lakka.
-Ulla-

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama homma, mullakin on YSL:ää, eikä ole mennyt miksikään, vaikka ostohetkestä taitaa olla jo pian kolme(!) vuotta. Sama on parin Diorin lakan kanssa.

SandyLadolcevita (Ei varmistettu) http://ladolcevitadisandy.casablogit.fi

Kaunista on. Meillä oli lapsuuden kodissa samankaltaiset tuolit, joille kyllä kävi sitten kaikille köpelösti, kun jokainen perheenjäsen vuorollaan onnistui polkaisemaan jalan rottinkiosasta läpi ponnistaessaan tuolille kurkotellessaan jotain ylähyllyiltä... :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Täytyy varoo, ettei kukaan mee seisoo tuoleille. Meillä oli vastaavanlainen keinutuoli - taisin sitä joskus salaa repiä kun rottinkiosa oli lähtenyt purkautumaan. Toivotaan kuitenkin näillä uusille tuoleille pitkää käyttöikää.

Ramppa (Ei varmistettu)

Meillä on etsinnässä ruokailutilan tuolit ja nää on juurikin mun suosikit! Minkälaista näissä on istua --- tukeeko noin avoin selkänoja tarpeeksi?

Coco
Coco Sweet Dreams

Mun mielessä näissä on ihan hyvä istua - sellainen perus tuoli. En nyt osaa sanoa selkäosasta... mä taidan kyhnöttää ruokapöydässä omituisesti etukenossa. :D Ei toi selkäosa ole ainakaan mitään kommenttia saanut perheeltäni. Käsinojallinen versio on mun miehen ehdoton lemppari - hän tekee jonkun verran töitä kotoa käsin ja toi on sen työtuoli.

Johanna U. (Ei varmistettu)

Tosi kauniit tuolit! Sopivat teille ihan valtavan hyvin! Hei, Vinkki turvotukseen! Laita noin litraan kiehuvaa vetttä iso puntti persiljaa ja anna olla kunnes vesi on huoneenlämpöistä! Toki voit ihan kiehuttaakin sitä persiljaa. Ronki sitten ne persiljat pois ja juo nestettä. Pistää to-del-la-kin nesteet liikkeelle ja poistaa ainakin mulla turvotusta. Hih, tietty jos ei tykkää persiljan mausta, kannattaa vaan syödä sitä ananasta. Kaunista kesää!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee, tää on uus tieto - laitan testiin! Kiitos. :)

Workingonit
McINFJ

Saattaa kuulostaa nurinkuriselta mutta suolavesi poistaa turvotusta, siis tarkoitan nyt puhdistamatonta mineraalisuolaa esim merisuola, ruususuola, Himalajan suola. Lämpö saattaa aiheuttaa turvotusta pelkästään joten siihen auttaa myös että nostaa jalat seinää vasten hetkeksi :) toivottavasti näistä vinkeistä oli apua ensihätään

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! <3

Miiii (Ei varmistettu)

Hei,

Ovat kyllä ihanat tuolit! Musta tuo särmää!! Oletko muuten käsitellyt tuota ruokapöytää jollain lakalla? Itsellä on sama pöytä ja mielestäni pinta näyttää ihan erilaiselta. Sinulla on jotenkin tasaisemman värinen. Eikö tuo ollut norden pöytä?

Coco
Coco Sweet Dreams

Jeppis, on sama pöytä. En ole käsitellyt millään... Pyyhin sitä kyllä tosi tiuhaan, lapset sotkee, mutta tuskin pyyhkiminen tässä tapauksessa vaikuttaa. Täyttä puutahan toi on, niin sävyt kai vähän vaihtelee?

evergreenoflife (Ei varmistettu)

aivan ihanat tuolit! :) Mikä tuo marmorinen alusta on? Vaikuttaa niin kätevältä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Se on sellainen suuri palanen, jonka olen ottanut vanhempieni luota. Heille tehtiin takka ja siihen tuli marmoria - tämä palanen jäi siitä yli ja nyt se on meillä. Olen joskus vinkannut, että yksittäisiä marmorilaattoja voi (yleensä) ostaa ns. mallipalaksi kotiin. Bauhausista olen ostanut aiemmin, mutta kuulema sitä kyseistä marmoria ei enää saa...

Kommentoi