Sadepäivä kotona

Coco Sweet Dreams

 

Vietin erään sateisen aamupäivän kotosalla ja odottelin ystävääni Annikaa saapuvaksi. Koko talo oli hiljainen ja nautin suuresti siitä, että sain pitkästä aikaa järkkäillä. Yleensä tai oikeastaan aina minulle tulee kiire tarjoilujen kanssa ja sählään muutenkin kaikenlaista. Tällä kertaa jäi aikaa kuvailuunkin ja rentoiluun. Useimmiten tarjottavat laitetaan vieraille erikseen, mutta keksin kasata meille molemmille kaikenlaista hyvää omille lautasille/kiville. Näitä oli helppo napostella jutustelun lomassa. 

Annika on muuten ihan supergirl, hän on juuri valmistunut graafikoksi ja taiteilee vaikka mitä kaunista. Pitkän tauon jälkeen hänen uusi blogi on taas pystyssä ja sitä pääsette lukemaan täältä. <3

 

/this week has been super busy, but last friday wasn't... and all these pics are from that day.

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

<3 Tieks. Me taidettiin nähdä keskiviikkona, eikä perjantaina. Alkuun kirjoitin sunnuntain... olin niin lomalla ja sekaisin päivistä. Mikäli ihmettelet. ;)

Annika Vki
mellisonant

Joo mä mietin kans. :) Ei mitään väliä, kiva päivä oli! Kuullaan siitä jutusta.. ;) 

A.E.A (Ei varmistettu) http://www.unionoffood.com

Mitä/mistä noi kivi/lautaset ovat? Tykkään myös valytavasti siitä meksikolaiskuvioisesta viltistä:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on Nicolas Vahén ja ostin ne Loviisan Aitasta kesällä. :) Villti on muuten todellinen budjettilöytö, noin kuuden euron viltti Hongkongista. ;)

Taina L.

Ennen en tykännyt ollenkaan syksystä, se tuntui kovin surulliselta, nykyään olen ihan eri mieltä. Toki kevät on paras ja kesäkin saisi olla pidempi, muttei ole yhtään pöllömpää sytytellä illalla kynttilöitä ja siirtyä telkkarin ääreen katsomaan tv-sarjoja. Ihanat tarjoilut ja kaunis koti sinulle. Ja kiitos blogi-vinkistä, vaikutti hyvältä, pitää ruveta seuraamaan. Inspiraatiosta kiitos!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulla on ehkä nyt vähän harmaat fiilikset syksystä, mutta eiköhän se tästä iloksi muutu! ;) Happines is a state of mind. :)

Kommentoi