Säkki

Coco Sweet Dreams

Vierailin mun lempparikaupassa Koodissa viime viikolla ja sinne menin etsimään parvekkeelle jotain kivaa. Sieltä löytyi tosi kivasti Bacsac kangasruukkuja eri koossa - sellainen kaideversio lähti mun matkaan. Tänään oli ohjelmassa kukkakauppa-kierros.  Me tytöt mentiin kukkakauppaan ja pojat autokauppaan - hyvä diili! Halusin sellaisia heinämäisiä kasveja mutta päädyinkin muutamaan roikkuvaan kasviin ja tuoksuviin rosmariineihin. Rosmariini lienee mun lemppariyrtti mintun lisäksi...rosmariini sopii niin hyvin ruokiin ja minttu sopii drinksuihin! :)

Tuon säkkini roudaan sitten meidän uuteen kotiin kun sinne päästään...

Huomenna jos aurinko paistaa kivasti istutan kasvit ja voisin tehdä pienen parvekejutun kuvineen päivineen teikäläisille! Meidän parveke on ollut aika kolea - sinne paistaa vain ilta-aurinko. Se on kyllä aika tunnelmallista.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Parvekejuttu kiinnostaa kyllä!!
Hei mikä on tuo teidän uusi(?) sohvapöytänne? Matala kaksitasoinen tumma.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Etsin vaaleaa mattoa meidän eteiseen ja mattonne kiinnittikin huomion. Muistatko mistä se on ostettu ja minkä niminen? Hylkiikö hyvin likaa?

http://lifestyle81.blogspot.com/

LPP (Ei varmistettu)

No kylläpä olikin hyvä diili :)

Rosmariini tuoksuu ihanalta, mutta tällä hetkellä olen aivan koukussa timjamiin. Nam!

http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.com/

Coco
Coco Sweet Dreams

Vierailija, kiva! :) Sohvapöytä on jo vanha - se on Nolla Nollan Luuppi. Ollut meillä jo monta vuotta... tosi kiva on kyllä! :) Niitä on muistaakseni tummana ja valkoisena saatavilla.

Vierailija 81, matto on Ikeasta. En tiedä hylkiikö se likaa erityisesti - se ois kyllä hienoo! ;)

LPP, joo timjami on kans nam! Mä olen ihan koukussa erityisesti sellaisiin rosmariinikekseihin... juustojen kanssa ihan taivaallista. Pitäis itsekkin tehdä...

Meilläkin olis parvekekukkajutut nyt aiheellisia, mutta sama homma kuin teillä, eli ilta-aurinko vaan paistelee sinne. En kyllä vaihtais, ihanaa illalla istuskella siellä ja tsiigailla Näsinneulan valoja (:

hyvässäseurassa (Ei varmistettu)

Meilläkin on parvekeideoinnit mielessä, muuta asuntoa kun ei vielä oikein voi laittaa ennenkuin remppa valmistuu. Parveke olisi kiva laittaa jo kuntoon niin voi kesällä siinä levähellä rempan lomassa. Ja kyllähän mun täytyy yrtit laittaa kasvamaan, viime kesänä kasvatin perunoitakin vanhalla parvekkeella : )

http://hyvassaseurassa.blogspot.com/

Coco
Coco Sweet Dreams

Sipe, sais tulla kunnolla lämmintä että tuolla parvekkeella tarkenis olla... ilta-aurinko ei oikein lämmitä vielä kunnolla. :)

hyvässäseurassa, hyvä idis laittaa se kuntoon niin saa pitää kahvitaukoja siellä sitten. Ja hei, miksipä ei viljellä myös perunoita - ei ole tullut mieleenkään. cool! :))

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei Lifestyle81, en hoksannutkaan että kuvassa näkyy myös eteisen matto, joo eli siis se on Pappelinan matto - se on sellaista muovia, joten soveltuu tosi hyvin eteiseen. Sen voi helposti imuroida, eikä lika mitenkään erityisesti tartu. Pesen sen myös koneessa - kolmessakympissä ilman linkousta.

MatildaZoo (Ei varmistettu)

Kiva nähdä kuvia teidän vuokrakämpästä? Milloin pääsette muuttamaan uuteen kotiin?

Laurastina (Ei varmistettu)

Hei, Sulla on tosi ihania kuvia. Millaista kameraa käytätä näidin kuviin, saanko udella? Kamerani meni juuri rikki lomalla, ja pitäisi hankkia uusi..

Kommentoi