Saman kuun alla

Coco Sweet Dreams

 

Kuu ja sitä symboloivat korut ovat aina olleet se juttuni. Kuu on minulle ja varmasti monelle muullekin vaikuttava ihastus taivaalla. Jos ikävöin jotakuta, usein lapsiani, niin kerron itselleni, että täällä me saman kuun alla olemme. Olen kertonut, että jos minua ikävöi, katse vaan taivaalle. Sitä samaa kuuta minäkin katselen. Aivan varmasti.

Olen jo liki vuoden päivät etsinyt kuukorua mutta etsintäni ei tuottanut toivottua tulosta. Siispä päätin, että haluan luoda jotain omaa. Suunnittelin ja otin yhteyttä kultaseppään, minulle tuttuun Laura Darthiin. Hän valmisti korun ja ensimmäiset ovat nyt täällä luonani. 

 

Kaulakorun materiaali on hopeaa ja se on nikkelitön. Koru on kullattu ja se on todella sievä. Olen käyttänyt omaani nyt jokainen päivä ja kaunis se on kerrassaan esimerkiksi valkoisen kauluspaidan kanssa tai perinteisesti mukavaan t-paitaan yhdistettynä.

 

Palaan lisäkuvien kera vielä tällä viikolla ja kerron miten voit tilata korun itsellesi tai vaikka rakkaimmillesi. Pysykäähän linjoilla ja seuratkaa matkaani instagramin kautta, olen nimittäin lentokentällä.

 

 

kuvat Suvi Kesäläinen

 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Minuunkin kuu vaikuttaa todella paljon, ja se vangitsee katseeni aina taivaalla möllöttäessä. :)
Mä alan metsästään kans kuukorua, vitsi miten kaunis tuossa kuvassa oleva!

Coco
Coco Sweet Dreams

<3

korhoanna
Kaunis arki

Ihana koru! Lisäkuvia ja osto-ohjeita odotellen ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Jee kiitos! Hyvää kannattaa odottaa. :)

Alisa Auvinen
DreamWay

On kyllä ihana koru!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos! Oon pitänyt omaani jokainen päivä. <3

Kommentoi