Saman päivän tyttö

Coco Sweet Dreams

Viikko sitten vietin täydellisen iltapäivän, ehkä parhaimpia idiksiä on hakea kylmää skumppaa ja istahtaa Puutorin penkille kirsikkapuiden alle. Siellä on ihmisen hyvä olla. Nyt kukat varmaan jo varistavat kukkia kauniisti nurmikolle.

Mahtavan ihanaa viikonloppua! Nautitaan putoavista terälehdistä, kuohuvasta ja ukkosesta. Kuten olen aikaisemminkin todennut, ukonilmassa ja rankkasateessa on jotain jännittävää ja kaunista tunnelmaa. Sellaista odottavaa. Pienenä aina juostiin rankkasateella nakuna pihalle pomppimaan, se oli hurjan hauskaa! Ei se varmaan enää ole soveliasta?

Näihin kuviin ja tunnelmiin.

ps. Viikonloppuna toteutan kivan kukkajutun, erityisesti hääihmisten kannattaa olla kuulolla!

Kommentit

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi, en mä valitettavasti ollut treenaamassa, vaikka ois kyllä pitänyt. Pihalla vaan kitkemässä rikkaruohoja. Mä olen joskus kuullut, että Turussa liikkuu mun kaksoisolento, olisi kyllä kiva törmätä siihen! :) 

Anne P. (Ei varmistettu)

Sulla on kyllä niin ihana hyvän mielen blogi :) Sitä lukiessa tulee iloseksi. Kuvasi ovat kauniita ja välittävät tunnelmia oikein hienosti! Niin, sellaista vain tahdoin tulla sanomaan :) Aurinkoisia kesäpäiviä sinne!

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos Anne, tälläisestä palautteesta tulee tosi hyvä mieli! <3 Aurinkoista ja rentoa kesää sinulle. <3

Kommentoi