Sandaalimuoti, mitä mieltä?

Coco Sweet Dreams

 

Hello! Meikkis ottaa nyt paljon huumaa sandaaleista. Jep, juuri niistä terveyssandaaleista!

Mitäs mieltä te olette sandaalimuodista?

Viime vuonna vielä vähän naureskelin tälle muodille, mutta nyt ne kuumottaa ja paljon. Käytännöllinen muotivillitys ennen kaikkea! Birkenstockit on muuten ihan parhaat, niin mukavat jalalle. Keräsin Pinterest-tililleni kivoja sandaaliasuja inspiraatioksi, menkää tsekkaa!

Terkkuja vielä piha-hommista. Koitan tässä pikku hiljaa taas palata blogin ääreen ja kertoilla kivoista uusista sisustusjutuista niin sisältä kuin ulkoa! Ollaanhan kuulolla. 

/the retro sandal now appearing on the feet of cool girls everywhere!?

 

Kommentit

littleB (Ei varmistettu) http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi

Tää on kyllä ehdottomasti jalkaystävällisin muotivillitys pitkään aikaan! :) Voipa olla että munkin jaloissa terveyskengät vielä tullaan näkemään :)

Sarihantässäkommentoi (Ei varmistettu)

Mulla on jo. Veikeetä, että Net a Porterissa Birkenstockit maksaa 160 euroa. Minä maksoin moisista just helmikuulla 44 euroa saksalaisessa nettikaupassa. Sellaista on muoti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan kiva muoti! Ja mikä parasta, jalkaystävällistä :) -Jatta

Emmi L. (Ei varmistettu)

Mä oon kyllä siinä mielessä tykästynyt tähän ja lenkkarimuotiin, että pystyy olemaan tyylikäs vaikka terveys ei anna myöden käyttää korkoja. Noita kaikkija on ollut lehdissä blogeissa ihan tosi kivan näköisiä tänä keväänä :)

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

I May Say (Ei varmistettu)

En kyllä välitä tästä muodista yhtään. Enpä kyllä välitä kitten heelistäkään. Mutta eipä se ketään muuta estä pitämästä! :-)

Coco
Coco Sweet Dreams

Mäkään en oikein lämpeä kitten heeliin, ehkä siksi, että mulla on sen mallisen jala, ettei ne näyttäis hyvältä. Mulla on joku nyrkkisääntö, että joko matalat kengät tai huikeet korot. :)

my view

tosi kivat ja just valkoisena! Töissä birkkarit oli aina jalassa mutta fiilis on ihan eri kun niillä lompsii vapaalla :) tykkään!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heh, joo. Fiilis on ihana, kun jalat lepää. <3

Sini/Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Minulla on ostoslistalla juurikin Birkenstockit, mustana kylläkin. Olen ihastellut niitä myös Pinterestissä. Pidän niiden rujosta kauneudesta ja ennen kaikkea ne vaikuttavat käytännöllisiltä!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä mietin pitkään mustien ja valkoisten välillä - ehkä jos oikein innostun tilaan myös mustana. Ja joo, just hyvin kuvattua - rujo kauneus. Samaa mieltä!

Ingaaa (Ei varmistettu)

Mun äiti on käyttänyt Birkenstockeneita koko elämäni ajan niin sandaaleina kuin kotitossuina. Meidän äiti onkin vuosien saatossa kehittänyt tekniikan, missä hän potkaisee toisen jalan kengän suoraan käteensä ja uhkaa heittää sillä ketä häntä sillä hetkellä ärsyttääkään.:D Kyl me muksut ainakin ruvettiin aina heti totteleen ku kenkä lähti jalasta.:D Et ite en pitkään aikaan kuvitellu hankkivani omia, kunhan kotona käydessä käyttää äitin mut kyllähän ne vaan niin mukavat on jalassa ja tuollaisia valkoisina näyttää ainakin mun silmääni tosi kivoilta et ehkä sitä täytyykin hankkia pian omat...:)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ne on tosiaan ihanat jalassa - ihanat käyttökengät.

Heh, pitäiskö munkin nyt kehittää tollanen tekniikka... täytyy treenata. :)

Annihelena (Ei varmistettu)

No lähinnä tulee mieleen sairaanhoitajien ja siivoojien työkengät!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hah, mullakin aina välillä, mut jotenkin oikein yhdistettynä tulee ihan trendikäs.

T-100
(G)ROUND ZERO

Minä oon käyttäny noita sandaaleja työkenkinä. Ja aion jättää ne vastedeskin vuoron päätteeksi pukuhuoneeseen. Muoti on kyllä hauska ilmiö - hymyilen sille päivittäin töissä kun ajattelen olevani sairaalan trendsetter.

Takapihan emäntä

Sandaalimuoti on epäilevän luonteeni vuoksi pelottavaa monestakin syystä: siinä ei ole mahdollista olla tyylikäs, hyvännäköinen ja sitä seuraa - aivan varmasti - nilkkojenkatkomismuoti ;)

Kommentoi