Sarvikuono seinälle

Coco Sweet Dreams

Mitä en vuoksesi tekisi, pieni mieheni. Siirtäisin vaikka vuoria tai saisit vaikka sarvikuonon.

Aloitetaan siitä sarvikuonosta. Tämän DIY-projektin olen tehnyt jo aikoja sitten valmiiksi, mutta vasta nyt muistan tästä kertoa. Niin, että jos teillä ei ole muutakaan tekemistä... niin tässä sitä puuhaa riittää!

Aloitat projektin ostamalla kanaverkkoa, osta mielummin sellaista vähän pienisilmuista. Aloita työ leikkaamalla verkosta paloja, saatat tarvita myös lasillisen kylmää valkoviiniä tekemisen tueksi.

Itse rakensin pään tosiaan paloista, ensin kaula, sitten kuono. Sarvet ja sitten korvat. Yhdistin palat rautalangalla - yhdistäminen tulee tehdä huolella, jotta päästä tulee mahdollisimman tukeva. Pää on ihan hauska rautalankaversiona, tämänkaltainen versio löytyy myös Veeran kotoa, josta tämä ideanikin jalostui.

Tsekkasin googlen kuvahausta miltä se sarvikuono todellisuudessa näyttää ja yritin mahdollisimman hyvin, vaikkakin melko suurpiirteisesti rakentaa vastaavanlaisen.

 

 

Muistelin ala-asteen askartelutunteja ja kipsasin työni. Käytin apuna sanomalehden paloja, päällimmäiseksi revin silkkipaperista paloja. Liisteröin ja annoin työn kuivua kunnolla.

Sarvikuonon pään maalasin vielä valkoisella akryylimaalilla paksulti.

Tämä oli tosiaan ensimmäinen kipsityöni ja olisin varmasti monessa kohtaa voinut tehdä asiat paremmin, mutta olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Pää on edelleen kasassa, eikä se ole halkeillut. Pää on vielä kiinnittämättä pojan huoneen seinään, mutta sinne se on menossa. Toivottavasti poju ei näe painajaisia sarvikuonosta, vaikka ei kuulema pelkää yhtään mitään.

 

Kysymyksiä?

/my DIY rhino

 

Kommentit

Veera/Stockholm by me (Ei varmistettu) http://www.tukholma.fi/stockholmbyme/

Hahaa, näin bloglovinissa tämän postauksen ekan kuvan ja olin vaan että mitä, ihan kuin meiltä kotoa :) Tosin meidän versio jäi ihan vaan siihen kanaverkkovaiheeseen, mutta kuitenkin. Hieno!!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih ja hei kiitos suuresti inspiraatiosta! Mun rautalankaversio ei oikein kestänyt päivänvaloa, joten tuumin, että se on pakko kipsata. ;)

Katja1982 (Ei varmistettu)

Tosi hauska idea! Millä aiot kiinnittää sen seinään?
Lupasit muuten kuvia lastenhuoneen sisustuksesta, niitä kovasti odottelen! :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitti Katja, tuosta toisesta kuvasta näkee vähän, että kiinnitin rautalankavaiheessa keskellä rautalangan, josta se sitten tulisi roikkumaan.

ja joo, kuvat on jo koneella, mutta en ole ehtinyt vielä lataamaan niitä tänne... Kuvia on siis lähinnä pojan huoneesta.

Mona
www.monasdailystyle.com

WAUUUUUU!! :D tää on hulppeen upee 8) Mäkin tahdon meille oman sarvikuonon:) 

Coco
Coco Sweet Dreams

Jos mulla on joskus aikaa, niin teen sulle miniversion, tai sit tulet vaikka meille mun askartelukouluun! :D

tanjatanja
Ei Beigeä

WOW!! Reilu vuosi sitten näin loisteliaita sarvikuononpäitä Kodin1:ssä mutta silloin ei ollut varaa sellaista ostaa. Tukholmasta ostettiin MIHO:n peuran pää mutta kyllä sarvikuonollekin löytyisi paikka. Senhän voi päällystää vaikka glitterillä jos siltä tuntuu... hmmm...

Saat sen näyttämään niin helpolta että ehkä täytyy kokeilla.

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, peuran pää kuulostaa ihanalta!

täytyy sanoo, et toi homma ei ollu mitenkään helppo, mut kun sitä hetken on väkertänyt, niin kyllä se siitä. Semmonen kiva kesäprokkis! :)

Kommentoi