Satoi tai paistoi

Coco Sweet Dreams

Me ollaan oltu talolla ihan vaan. Satoi tai paistoi - me tehdään hommia! Ollaan aika onnekkaassa asemassa, sillä mummula on lähellä meidän omakotitaloa ja saadaan lapset sinne aina välillä koheltamaan kun me uurastetaan talon kimpussa.

Kahvia menee litroittain ja löysinkin meille kivat muoviset take away mukit, tilasin ne suoraan täältä, mutta niitä voi myös tilata täältä.

Mummilla on ukilla on muuten kiva terassi, pidän noista leveistä laudoista! Kesällä on ihanaa kulkea vallan paljain varpain. Se tekee hyvää.

Mitäs muuta...ilman muuta. Sadepäivänä tekisi mieli vuokrata jokin klassikkoelokuva. Pidän erityisesti jännäreistä, esimerkiksi Hitchcockin Takaikkuna on hyvä murhajännäri tai Polańskin piinaava Rosemaryn painajainen. Rosemaryn ja Guyn koti on muuten todella kaunis sisustuksineen päivineen, pistäkääpä merkille!

Voikaa hyvin!

Some snapshots of my day...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Täällä Järvenpäässä ei ole vielä satanut, mutta kovin on hiostava ilma joten sadetta odotellaan illan/yön aikana.
Kesällä paljain varpain kulkeminen on terapeuttista ja niin näytää pikkukaverinin paljain varpain kesästä nauttia :)
Ripasta rempaa sinne :)

Birk (Ei varmistettu)

Rosemaryn painajainen on yksi suosikeistani myös! Olen kiinnittänyt huomiota siinä myös Mia Farrown vaatteisiin ja kampauksiin. Makeeta 60-luvun lopun tyyliä.

Tsemppiä taloprojektiin! Täälläkin menossa samanmoinen, paitsi että rakennetaan kokonaan alusta (ja hommaa riittää). :)

Tsemppia remonttiin!  Ja kiitos kahvikuppivinkista, otan sen mukaani.  Hyvat ja toimivat take away -kupin ovat olleet ostoslistalla... pitkaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikkis! Mikä ihana takki sulla on päällä? :) Ja oi ihanat vauvan varpaat! t. Tiina

Coco
Coco Sweet Dreams

Tiina, toi pitkä bleiseri on Zarasta, t-paita Acne ja itse nilkoista poikkaistut farkut H&M. :)

Working mum (Ei varmistettu)

Kuulostaa hyvältä ja kesäiseltä. Wallanderit Skånen maisemineen sekä Beckit on myös mahtavaa sadepäiväseuraa. Harmi, ettei niitä nyt ole telkusta tarjolla edellisten kesien malliin.

Noona (Ei varmistettu)

Kiitos kun muistutit noista kupeista, tuollainen oli tarkoitus tilata jo ajat sitten, mutta sitten koko juttu unohtui. :)

Taiska (Ei varmistettu)

Toi on loistoidea vaan saksilla leikata lahkeet oikeaan mittaan ja unohtaa ompeleminen! Tosi kivan näköiset, eipä ole tullut mieleeni.

Heidi J (Ei varmistettu)

sairaan makea laukku! kenen tai mistä?

Hyvää kesää!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heidi J, se on Zarasta. Näitä malleja tulee sinne näköjään vähän väliä. On sellaisia mustia nahkaisia ollut ja nyt oli alessa noita mokkaisia.

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan ihastuttava laukku. Mistä olet tehnyt löydön?

Kommentoi