Second Hand sisustusjuttuja

Coco Sweet Dreams

Mentiin aamulla siskon kera kirppikselle. Mun systeri on ihan vimpan päälle kirppisshoppaaja - mä vähän harjoittelija. Katselen vaatteiden sijaan mieluiten sisustuksellisia juttuja. Tänään löysin meille Tapio Wirkkalan Ultima Thule -laseja, meiltä löytyy sarjaa snapsilaseina joten oli kiva saada vähän perheenlisäystä. Todella kaunis minimalistisen kattauksen lisänä.

Kirppiksellä on kivaa kun on aikaa koluta hyllynä. Bongasin muutamia helmiä - Sarpanevaa ja vanhoja Iittalan astioita. Liikaa en halua astioita kaappeihin vaan valikoituja klassikoita.

Niin ja toi valkoinen maljakon näköinen juttu on muuten lasinen lampunvarjostin. Mun mies sanoi et ihan kauhee - but I like it!  ;) Katsotaan sopisko se meidän seuraavaan kotiin...

Kommentit

IMAGE :) (Ei varmistettu)

Voi, tuollaiset löydöt ovat täydellisiä! Itse rakastan ja keräilen Ultima Thulea. Kirppareilta tekee yllättävän usein hyviä löytöjä astioiden kanssa. :) Loistava löytö.

IMAGE :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, mä tykkään kanssa tosta sarjasta! :) Mulla on muutama punaviinilasi saatu lahjaksi, pitää täydentää varastoa jossain vaiheessa... :)

ee (Ei varmistettu)

Minä ainakin tykkään tosta lampunvarjostimesta! Ja laseista myös. :D Tästä postauksesta tuli ihan äiti mieleen kun hän aina ostelee tollassia ihmeellisiä (lampunvarjostin) sisustusjuttuja :P Tai no ei toi varjostin oo niin outo kun esim meidän pöytälamppu jonka varsi on kiinalainen vanha mies 8D Mutta ne kaikki näyttää kivalta jos muu sisustus on pelkistetympää, kuten teillä. Ja meilläkin myös :)

E :) (Ei varmistettu)

Ihania löytöjä oot tehnyt! Mistä kirpparilta nuo löysit?
Sulla on kyl ihana blogi :)

Luru
Changes

Oi! Lampunvarjostin on tosi nätti! Itsekin just tuunailin kirpparilta ilmaiseksi (!) saamastani varjostimesta toimivan valaisimen - lasinen sekin (mun palstalta löytyy kuva). Ultima Thuleista tulee kyllä niin lapsuudenkoti mieleen, siellä ne olivat vitriinissä aina esillä kauniit lasit yhdessä Festivo-kynttilänjalkojen kanssa :)

Meri-Anna
Oisko tulta?

Kirpparit on parhaita. Kauniita laseja olet löytänyt!

Follow your dreams (Ei varmistettu)

Kiitos kivasta blogistasi! Olen jo jonkin aikaa sitä seurannut, mutta nyt vasta uskaltaudun kommentoimaan Ultima Thulen innoittamana : ) Kirppikset ovat itselleni hieman vieraspaikka, mutta pitäneepä harkita asiaa uudelleen.

Etefel (Ei varmistettu)

Sopivat kyllä täydellisesti tyyliisi ja piristävät minimalistista linjaa. Mä tykkään sekä laseista, että lampusta. Ostaisin itsekin jos tuollaisen löydön tekisin. Mä olin myös kirppiksellä, mutta tein löytöjä lähinnä pienelle tyttövauvalle

http://cocoisladesign.blogspot.com

Papu (Ei varmistettu)

Kiitos ihanasta blogista! :)
Oon seurannut jo pidemmän aikaan sun blogia, mutta nyt vasta kiinnitin huomiota kauniisiin keittiön vetimiin! Me ollaan tekemässä keittiöremonttia, ja juuri tuollaisia olen etsinyt! Mistä olette ostaneet ne? Onko ne kuinka leveät? :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Papu, vastailen tässä nopeeta... Ikeasta ovat! :) Ovat leveydeltään noin 30 senttiä.

Coco
Coco Sweet Dreams

E :) , kiitos, löysin lasit tuolta Manhattanin kirppikseltä. :)

Kommentoi