Seuraava projekti: Tytön huone

Coco Sweet Dreams

Minä olen niin projektityttöjä, yleensä useampi projekti menossa ja se jos mikä pitää mielen virkeänä. Suursiivosin tytön huoneen ja otin kuvan lähtötilanteesta. Pieni huone kaipaa mattoa, tauluja, säilytystilaa, ehkä verhot, tyynyjä, lelukoreja, lämpöä ja tunnelmaa. Art Deco -henkeä modernilla otteella. Teen myöhemmin kollaasin potentiaalisista jutuista tähän huoneeseen.

Olen ollut erittäin tyytyväinen tuohon Manuel Canovaksen tapettiin, niin kauniit värit! Tyttö katselee sitä päivittäin ja osoittaa kuvia pienellä sormellaan. Hevoskeinu on ehkä lempijuttu, siinä kiikutaan päivittäin. Ikean nukke kulkee usein kainalossa, olemme nimeneet sen Maotsetungiksi, on muuten aika häijyn näköinen nukke! Oli hassua huomata miten pienenä tyttö kiinnostui nukeista ja kaikesta tyttömäisestä. Poikaa kiinnosti ihan eri jutut vauvana, hän olisi katsonut kaivuria koko päivän, kun taas tyttöni hoivaa nukkeja ja työntaa leikkirattaita päivät pitkät.

Onko teillä ideoita tähän tilaan?

ps. Turkulaiset, tulkaa huomenna Turku Fashion Fleaan!

Kommentit

-heinie- (Ei varmistettu)

Tapetti on kyllä niin kaunis! Aivan mahtava huone pikkutytöllä. :)

-heinie-

VIIRU (Ei varmistettu)

ihana toi huone niin raikas tapetti, sopii todella hyvin ja unelmoin teidän keittiöstä täällä jos olis keittiö remonttia tulossa kävelisin keittiö liikkeeseen läppäri kainalossa ja näyttäisin teidän että tällainen kiitos! :) Tytön huoneeseen laittaisin apteekkarin lipaston jos sinne mahtuisi kuvasta ei oikein saa huoneen mitoista selvää sinne vois laittaa vaatteita sekä leluja ja säilytystä olisi paljon, ainut vaan että, vaihtaisin modernimmat vetimet.
Tyttöillä tuppaa kertyy sitä pikku tavaraa koruja ja nuken vaatteita yms. Laittaisin myös ne kokoon taitettavat ikean koukut olis kätevä laittaa
hattuja ja mekkoja roikkuun koristeeksi, tauluja en laittais kun tapetti on niin hallitseva. Ja ehdottamasti kannaattaa ostaa muutama sievä iso säilytys kori jotku pirteän väriset, mihin on todella helppo äkkiä kerätä kaikki pikku tavarat kun joku soittaa 5 min varoitus ajalla että tulee kylään niin huoneesta saa äkkiä siistin ja toinen on pikku pehmoleluille ja pikku nukeille, niitä kertyy yleensä tytöillä kun kaikki on niin söpöä.
Kiinnoistais myös nähdä teidän pojun huone, olohuone ja mitkä olis sun mielestä must kesä 2013, täällä on nimittäin kävelty ilta pitkin
ja mietitty että minkäslaisen kesä sisustuksen sitä laittais kun tuli näin lämmintä yhtäkkiä joten vinkkejä kaipaisin ja sun on aina niin loistavia!!! :)
oli muuten verotus oireita kun sun blogi ei toiminut! : )

LPP (Ei varmistettu)

Aivan ihana tapetti ja jotenkin huone myös vaikka ihan pelkistetty vielä.
Mä näkisin tuolla sellaisen virkatun maton, vaikka ei välttis ole ihan sua.. :)

http://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

MS (Ei varmistettu)

Tapetti tuo ihanaa eloisuutta ja värikkyyttä tuohon huoneeseen :)

http://aboutmissordinary.blogspot.com/

Jatta (Ei varmistettu)

Kylläpäs on kaunis tytön huone ja tapetti ihana! Muutama säilutysmoduli, taulu ym.. niin jo on valmista :)

Kerttu / Modernisti Kodikas (Ei varmistettu)

Näyttää superihanalta tytön huone jo nyt, tuskin maltan odottaa mitä saatte siitä aikaiseksi!

Linnea (Ei varmistettu)

Ihanaa vihdoin lastenhuone postaus! Pojun huoneesta kans! Ihanat nuo pikku pompomit, oletko itse tehnyt? Hyvältä näyttää!

Sand'

Ihanan raikas ja rauhallinen samaan aikaan, tosi kaunista :)

ps.Olen yrittänyt laittaa sulle viestiä pariin otteeseen vieraskirjan kautta, mutta en ole varma onko ne tulleet perille.

Sinulle on siis haaste  http://www.lily.fi/blogit/kauneuspilkku

Lotta Hki (Ei varmistettu)

Ihana, tyhjä huone. Vielä saat sen sisustaa, pian tulee aika, kun tyttö haluaa itse päättää. Meilläkin mä sisustin (omasta mielestäni) pojan huoneen tosi viihtyisäksi ja tyylikkääksi. Nyt kaksi vuotta myöhemmin tyylikäs matto on vaihtunut kahteen automattoon, tarkoin asetellut seinätarrat (valittu huoneen teemaan ja väreihin sopiviksi) on revitty irti ja tilalle on ostettu uudet autotarrat, joita on siirrelty ympäriinsä, lisäksi seinillä on vihaisia lintuja ja muita tulostettuja kuvia ja niitä leluja, kauheasti leluja. :D Mutta tuo huone on pojalle mitä rakkain ja sen ihan ite sisustama. Niin sen pitää ollakin ja äitee on hiljaa. :)

Ps. Jos kiinnostaa kuka oon, niin aloitin blogin http://wholelottah.blogspot.fi/

Peppi- (Ei varmistettu)

Heippa,

Mistä tuo ihana tapetti on?

elina-t (Ei varmistettu)

et ole tullut vanhaksi mutta kypsynyt ja sopeutunut

Sar (Ei varmistettu)

Hei mikä oli se vaalea lamppu mitä suunnittelit kollaasissa tytön huoneeseen? (en enää löytänyt tätä postauta)

Kommentoi