She

Coco Sweet Dreams

Minusta tuntuu, että tänään kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Yksi rakkaimmistani matkusti 162 kilometriä tänne luokseni ja vain minun vuokseni ihan tosta noin vaan. Hain kotiin suuren lajitelman susheja ja juteltiin yömyöhään kynttilöiden loisteessa. Yleensä tämän iloisen ystäväni seurassa me hullutellaan ja nauretaan vedet silmissä, niin tälläkin kertaa. 

Hän tietää minusta ne kaikkein parhaimmat tarinat ja monesti on niissä itsekin mukana. Maj vetää minut aina uskomattomiin seikkailuihin. Me ollaan ehkä vastakohtia, mutta me arvostetaan toistemme näkemyksiä. Me pidetään huolta toisistamme ja rakennetaan pilvilinnoja.

Niin, että meillä ja teillä on asiat loppujen lopuksi todella hyvin. Kun meillä on ystävät.  

/friends are the sunshine of life.

 

Kommentit

Idis & Interiööri (Ei varmistettu) http://idisjainterioori.blogspot.fi/

Voisitte olla siskoksia ! Paljon yhdennäköisyyttä.

Totta, asiat ovat hyvin, kun on ystäviä <3 Mukavaa viikonloppua !

Coco
Coco Sweet Dreams

 <3 Kiitos samoin sinulle. <3

Mimmu645 (Ei varmistettu)

Toi Maj on niin kaunis:)

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin on, sisäisesti & ulkoisesti! <3 <3

sanniske (Ei varmistettu)

Hei, vaikutat olevan innokas juhlien suunnittelija ja järkkäilijä. Olen pää jumissa omien kemujeni kanssa: Vieraat voivat piipahtaa neljän tunnin aikana, mukana lapsia ja aikuisia. Ajattelin noutopöytää, jossa olis salaatteja ja jotain..en juhlakaluna haluaisi koko ajan olla tarjottavien kimpussa, mutta työ kylmäsäilytys mietityttää. Oisko sulla vinkkiä, mikä olis hyvää ja kestäisi pöydässä jokusen tunnin? Muutaman alustan saan viilennettyä, mutta siinäpä se. Kiitos, jos viitsit vinkkailla ja kivaa viikkoa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Mulle tuli nyt äkkiseltään mieleen salaatti buffet: eli laitat kaikki ainekset erikseen ja niistä voi jokainen sekoittaa oman salaattinsa. Laita tarjolle myös kaikenlaista lapsille sopivaa, kuten keitettyjä perunoita (kylmänä: ripaus sormisuolaa+rosmariinia+oliiviöljyä) ja esim lihapullia. 

Kommentoi