Sisustuskuosi

Seuraan tiiviisti sisustustrendejä ja oletan olevani niistä melko perillä mutta oma sisustusmakuni pysyy melko uskollisena tietylle tyylille, jota olen fanittanut jo vuosia. Tietynlainen 2000-luvun alkuun sijoittuva modernismi on eniten makuuni yhdistettynä 70-luvun tyyliin. Klassisia kalusteita, jotka ovat pitäneet pintansa vuosikymmeniä jo ennen tätä ja melko ankara minimalistisuus on eniten tyyliäni. Rakastan katsella eri sisustuksia mutta omaan kotiini juuri tämä tyyli on toistaiseksi se oikea. Kodinsisustus on onnistunut, kun siihen ei kyllästy. Minusta liiaksi trendien perässä kiitäjä ei ole persoonallinen vaan tylsän varma.

Kodinsisustus on onnistunut, kun siihen ei kyllästy.

Arkiesineiden muotoilu, kuten esimerkiksi italialaiset kodinesineet antavat arvokkuutta ympärilleni ja niitä suosin. Kuoseista Missoni Home:n siksak-kuvio pitää pintansa ja otan nämä tekstiilit esille monta kertaa vuodessa. Kuten jo aiemmassa puutarha ja piha -aiheisessa jutussa tuumailin, niin kun on löytänyt sen oman juttunsa on niihin juurille hyvä palata monta kertaa uudestaan, jottei hairahdu väärille vesille kaiken kuvatulvan keskellä mitä esimerkiksi some tarjoaa ja kun on hankkimassa jotain uutta kotiinsa niin varsinkin niitä hankintoja kannattaa miettiä tarkkaan. Kaikenlainen väliaikaisuus on huonosta, mieluiten pysyvää ja kestävää, tai olla hetki ilman.

Sitä siis sanomani, että Missoni Home:n klassiset kuviot kiinnostavat edelleen ja olen taas täyttänyt kotini näillä raikkailla väreillä, kun muuten on melko vaaleaa. Viimeinen kuva ei ole muuten kotoani, se on jo aiemmin nähty airbnb asuntoa Turussa, jota kuvasin ja somistin.

Tiedättekö muuten, että ensi viikolla alkaa kunnon siivous ja somistus kotona, sillä enää viikko puutarhajuhliini. Olen näemmä ottanut tälläiset juhlat tavaksi aina kesän loputtua, ihanaa nähdä kavereita ja juhlistaa loppukesää. Näistä lisää myöhemmin, tottakai!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *