Sisustuskuvia 2016

Coco Sweet Dreams

Ihanaa viikonloppua!

Hain tänään kimpun kukkia pitkästä aikaa, sillä eilen sain siivouspuuskan ja tuoreita kukkia sopii mielestäni tuoda vain siistiin kotiin.

Ajattelin pläjäyttää tähän kasan sisustusaiheisia kuvia sieltä täältä, ensimmäiset ovatkin vanhasta kodistani. Sitä ei suoranaisesti ole ikävä, mutta sitä tilan tunnetta on. Puren hampaitani yhteen ja mietin välillä, varsinkin näin kevään lähestyessä niitä lukuisia tulppaaneja, joita kaivoin maahan. Jestas, niihin taisi upota aika monta pennosta... valehtelematta istutin pihalle 200 tulppaania eri väreissä ja lajeissa. Mitä erikoisempi sen parempi (ja kalliimpi). Jos ystävät miettivät mitä antavat minulle joskus lahjaksi, niin tulppaanit ilahduttavat sillä synttärit ovat maaliskuussa. Olen muuten kala horoskoopiltani ja jotenkin ihan tyypillinen sellainen. Nousumerkkini on seikkailunhaluinen jousimies, vaikken näihin asioihin sinäänsä usko mutta vähän kuitenkin.

Tulipahan höpöteltyä jonnin joutavia, toivottavasti kuitenkin kuvista löytyy teille iloa ja ideaa tulevaan viikonloppuun.

Hyvää viikonloppua!

:)

Kommentit

Tiina / Design Wash (Ei varmistettu) https://designwash.net

Aivan ihania kuvia! Ja voi tulppaanit, täytyy itsekin käydä ostamassa niitä maljakkoon. Ne ovat selvä kevään merkki :)

Erica K (Ei varmistettu) http://ericakarppinen.blogspot.fi

Sun sisustuskuvat on aina ihan 10 !! t. ei mitään huuhaata; kalat-malliesimerkki

Karolina17 (Ei varmistettu)

Hei! Mistä nuo aurinkopedit on? Kesää odotellessa... :)

annyu_ (Ei varmistettu)

Hei! Mistähän nuo neljännen kuvan valkoiset pyyhkeet ovat..? :)

Kommentoi