Sneak peek olohuoneeseen

Coco Sweet Dreams

 

Kotona odotti minireissuni jälkeen jotain todella ihanaa ja odotettua.

Nyt  olohuoneesta löytyy jopa kaksi sinne kaavailtua asiaa. Louis Poulsenin Panthella -valaisin ja jotain konjakinväristä nahkaa.

Olen vähän sitä mieltä, että kodin sisustusjuttuja kannattaa harkita, eikä mitään tarvitse ostaa kerralla. Tilaa ei kannata sisustaa heti valmiiksi. Hankintoja voi tehdä pikku hiljaa, jotta saisi sitä mitä oikeasti haluaa. Tälläiselle malttamattomalle se on usein vähän haastavaa, mutta mielen malttaminen on silti aika hyvä neuvo. Sisustusjutuissa ei kannata tehdä kompromisseja, se saattaa tulla pidemmän päälle kalliiksi. On ihan ok istua vuoden verran vaikka lattialla, jotta saa ostettua sen mistä haaveilee ja josta on iloa vuosiksi.

Mitäs mieltä te olette? Mistä te haaveilette, tai mihin te säästätte?

 

Ihanat ilmat täällä Turun suunnalla. Ollaan tehty pihahommia taas päivät pitkät. Ehkä huomenna maltan siivoilla sisällä ja napata vähän laajempaa kuvaa olkkarista.

/a sneak peek into our livingroom

 

 

 

Kommentit

Piipo79

Tykkään myös tuosta Panthella-valaisimesta. Olen makustellut meille olohuoneeseen (iso ja korkea tila vanhasta talosta) kahta tuollaista. Pitää vielä makustella ovatko ne vai jotkut toiset! Olen samaa mieltä siitä että hiljaa hyvä tulee. Kun hetken katselee tilaa niin mieli saattaakin muuttua.

LiinaK (Ei varmistettu)

Meillä on olohuoneessa yksi Panthella ja se on upea valaisin. Parina Flosin valkoinen Parentesi -- sopivat mukavasti yhteen. Minullakin on haaveissa konjakkia nahkaa olohuoneeseen sohvan muodossa. Ne eivät vain ole kovin arvokkaita vaan vaikea löytää! Pitäisi varmaan ostaa ulkomaisesta huutokaupasta tms. Kaunis patina olisi kiva lisä. Jos nahkaista ei löydy, haaveilen hyvänä kakkosena Moroson Diesel Nebula -sohvasta. Ja Artekin A3305 valaisimesta keittiöön. Näitä haaveita on vaikka miten! Päiväunet ovat parasta.

Ilona/Keskeneräinen (Ei varmistettu) http://keskenon.blogspot.fi/

Oi oi. Konjakkia olohuoneessa. Nahkan muodossa. Ah.
Kerro sitten hikoaako takamus. Mulla olisi haaveena konjakkinen nahkasohva. Varmaan sellainen ikuisuushaave.

annaandandyathome
A&A at HoMe

Oih, mä käyn välillä ihailemassa Tallinnassa Norr11 -liikkeessä huonekaluja, ja mulle tulee sinun blogi aina vaan mieleen tästä! ;)

Ja Ilonalle yläpuolella, ei hikoa! nahka on ihana sohvamatsku! Se kuluu ja pehmenee vuosien saatossa ihanan tuntuiseksi. Lapsuudenkodissani oli yli 20 vuotta konjakinväriset nahkasohvat ja kun ne oli jo aika uusia, niin äitini etsi samanlaisia varmaan 3 vuotta. (lopulta se päätyi kangassohvaan ja oli siihen tyytymätön jo varmaan kolmen kuukauden jälkeen)  :)

Ja vaikka ne maksaa moninkerroin enemmän, niin kyllä ne sitten kestääkin! 

Ikuinen sisustaja (Ei varmistettu)

Samaa mieltä kanssasi; kannattaa tosiaan istua vaikka vuosi ennemmin lattialla kuin hankkia äkkiä vain jotain sinne päin olevaa pikaratkaisua. Olemme remontoineet ktiamme kärsivällisesti viimeiset 5 vuotta ja samalla tehneet näitä harkittuja sisustushankintoja yhtä maltilliseen tahtiin. Lopputlos on enemmän kuin täydellinen, koska kaikki on loppuun asti harkittua ja mietittyä -meiltä ei löydy virhevalintoja.
Enää puuttuu yksi valaisinhankinta isoon aulatilaan, sitä oikeaa kun ei ole vieläkään löytynyt. Kyllä se vielä vastaan tulee. :D

Kommentoi