Sneak peek pikkuvessaan

Coco Sweet Dreams

It's all white.

Pitkään siinä menikin, että pikkuvessaan tuli putkimies asentamaan lavuaarin+hanan. Pidän kovasti pikkuvessan vallan valoisasta ilmeestä, täydellinen vastakohta kylpyhuoneeseen, joka on vallan musta. Molemmista löytyy kuitenkin samaa laattaa, eri väreissä vain. Molemmat ovat mattapintaisia ja se minua erityisesti ihastuttaakin. 

Lavuaari oli edullinen löytö. Katselin monen monta kuukautta vaikka mitä vaihtoehtoja ihan hiki hatussa ja sitten eräänä päivänä kävelin muina naisina Ikean kylppäriosastolla ja tämä kaunokainen tuli vastaan. Harmittava puoli tässä mallissa on se, että näitä ei kuulema kukaan osta Suomessa ja myynti lopetetaan vähäisen menekin vuoksi. En löytänyt näitä enää Ikean sivuilta, joten jos malliin jossain vielä satutte törmäämään, niin kannattaa ottaa se vakavasti. :)

Nyt tehtävälistalla on kaunis peili ja jokin valaisin, olenkin miettinyt klassista Artemidea tai sitten tätä Clas Ohlsonin mustaa valaisinta. Mutta siis se peili, onko teillä hyviä ideoita? 

Kommentit

Amal
Kuplassa

Onpa kaunis allas, en olisi heti uskonut että Ikeasta. Itse toivon että saisin tämän peilin jossain muodossaan joskus koristamaan kylppäriämme http://www.ex-t.com/shop-online/bathroom/mirrors/mirror-foglio-70

 

Coco
Coco Sweet Dreams

Onpas ihana peili, todella varteenotettava vaihtoehto! <3

Anne Malia (Ei varmistettu) http://muotimielessa.blogspot.fi/

Niin kaunista! byLassenin peilit ovat kauniita ja eleettömiä, sopisi tuohon hyvin - mustalla tai valkoisella ohuella reunalla (tai jokin metalliväreistäkin).

http://bylassen.com/shop/view-62c1.html

Coco
Coco Sweet Dreams

No niin sopis, taidan päätyä justiinsa tuohon Lassenin versioon mustilla kehyksillä. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Iina Vuorivirran messinkireunainen pyöreä peili ;)

Coco
Coco Sweet Dreams

Oih, ihana! Olen melkein unohtanut tuon ehkä kauneimman peilin, mitä onkaan. <3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, osaatko sanoa tuon Ikean lavuaarin ja hanan mallin nimeä? Kiitos!

Kommentoi