Streets of Paris

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

 

Se olisi taas maanantai ja uudet kujeet. Uusia polkuja ja risteyksiä valittavana, niin jännittävää. Tällä viikolla vietetään hyvinvointiviikkoa, sillä perjantaina laitetaan vaihteeksi korkokengät jalkaan ja juhlitaan blogeja BlogAwards -gaalassa – pitänee olla edustuskunnossa. Olen niin ikävöinyt Maj:ta viime päivät ja saan hänet taas pitkästä aikaa unikaveriksi, hän onnekas on vielä ehdolla. Niin ylpeä ystävästäni.

Tänään olin taas hydrafacial -hoidossa, ostin aikoinaan koko sarjahoidon ja toivon, että ihoni olisi näiden hoitokertojen jälkeen priimakunnossa. Tänään tehtiin vähän timanttihiontaakin, aikamoista. Niin sitä vaan vanhenee ja kaikenmaailman erikoiskasvohoidot alkavat kiinnostelemaan. Olen myös alkanut enemmän ja enemmän lukemaan kirjallisuutta ruoasta ja sen vaikutuksesta erityisesti ihoon. Tarkkaavaisesti luin myös uusimman Net a Porterin Edit-lehden, jossa haastateltiin Victoria Beckhamia, jolta on nyt myös ilmestynyt kosmetiikkasarja. Olen täysin samaa mieltä siitä, että terveellisten elintapojen merkityksen ymmärtää vasta vähän vanhempana. Nuorena sitä saattoi humputella menemään miten sattui, missä sattui ja mitä vaan syöden, eikä tuntunut saati näkyny missään. Toista se on nyt 31-vuotiaana, hello silmäpussit ja kaikenmaailman kolotukset! 

Viime päivinä olen näiden aatosten lisäksi palanut kerta toisensa jälkeen Pariisin matkakuviin, kaupunki oli niin hurmaava! Ylimmästä kuvasta näkeekin, kuinka kauniin vaaleaksi koko kaupunki värittyi yläilmoista tarkastellen. Ystäväni kanssa jaamme kiinnostuksen talojen sisäpihoihin ja pysähdyimme ihailemaan liki jokaista vähänkin kiinnostavaa sellaista. Kuvieni aukio oli täynnä rentoja skeittaripoikia, jotka taidokkaasti esittelivät meille temppujaan. Siitä sitten jatkoimmekin matkaa takaisin hotellille. 

Siinäpä tämän päivän sekalaiset höpinät ja nyt unta. Lempeetä viikkoa teille ystävät hyvät, pitäkää huolta itsestänne.

x

 

 

muoti trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *