Stylisti minä ja ihanat mallit

Coco Sweet Dreams

Viikonloppuna olin Lilyn tyttöjen kanssa Kampin stailaustapahtumassa. Bloggaajat oli valittu eri liikkeisiin stailaamaan asiakkaita ja minun liikkeeksi valikoitui Gantin myymälä.

Instagramista löydätte kaikki stailatut #kamppistyle hastagin alta. Suuri kiitos Toni, Mervi, Anna ja Sohvi, kun pääsin stailaamaan teidät! Toivottavasti saitte uusia ideoita pukeutumiseen.

Kiitos Gant, olitte suurena apuna kaikessa! Minä taisin sekoittaa koko myymälän roudaamalla sovituskoppiin kasottain vaatteita. Kaikilla stailattavilla oli oma erilainen tyylinsä ja se antoikin sopivasti haastetta minulle. Haluan vielä suositella lämpimästi Kampin Gant myymälää, aivan ihana asiantunteva henkilökunta ja laaja valikoima.

Olin erityisen fiiliksissä, että yhdeksi asiakkaakseni oli saapunut nuori mies, joka antoi minulle täysin vapaat kädet! Näytin jo innoissani miehelleni, että otahan tästä mallia. Gantilta löytyy muuten älyttömän kiva mallisto miehille, erityisesti Gant Rugger oli minun mieleeni. Hoksasin lainata miesten puolelta ihania neuleita naisten puolelle, ei yhtään hassumpi ajatus! Kannattaa tutustua myös Gant by Michael Bastianin asuyhdistelmiin, tätä mallistoa ei ollut myymälässä, mutta minä sain paljon ideoita jo katsomalla tämän videon.

/Coco loves Gant

Kommentit

Maria Hakkala

Tykkään miten nää stailauspaikat oli sovitettu bloggaajien oman tyylin mukaan! :) Saitteko itse vaikuttaa valintaan, vai ehdotettiinko Kampista näitä tiettyjä liikkeitä teille?

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, mäkin tykkään! Me ei itse vaikutettu valintaan vaan se oli tehty meidän puolesta. :)

Kommentoi