Succulents

Coco Sweet Dreams

Huomasin, että mehikasvit viihtyvät meidän maalla, näistä saa rakennettua vaikka mitä taideteoksia, vaikka ovat kovin vähissä kaupoissa. Tietääkseni leviävät hienosti ja odotankin innolla mitä tästäkin kehkeytyy. Tyttö tosin on keksinyt lempipuuhakseen nyppiä noita kauniita kasveja pois.

Kesä tuli muuten takaisin, lämpöä oli mukavasti vielä kello kymmenen illalla! Hiippailin kylpytakissani ja kuvasin satunaisia otoksia pihaltamme, saatte nähdä!

/I´m hooked on succulents, the best plants ever!

 

Kommentit

Sini / Nautiskellen (Ei varmistettu) http://nautiskellen.blogspot.com

Ooh, juuri katselin pari päivää sitten Pinterestissä mehikasvien kuvia, kun ajattelin niitä hankkia rivin tuohon ikkunalaudalle. Toivottavasti viihtyvät siinä, enää tarvitsisi löytää kapea ruukku niille. Ovat superkauniita!

Coco
Coco Sweet Dreams

Sama juttu, katselin Pinterestistä mehikasvien kuvia, mieleen jäi sellainen mehikasviseinä, vähän niinkuin viherseinä mutta näillä toteutettu. Piece of art!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mehikasvit leviää yllättävän helpolla mikäli maa on niille suotuisa ja ovat superhelppohoitoisia ihanuuksia :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Toivottavasti meillä on suotuisa maa. Mökillä noita kasvaa ihan villinä kallion liepeillä, multaa ei taida olla nimeksikään.

lisbet e.

Ihania! Juuri tällaisista haaveilen, kun kaavailen kivikkopuutarhaa tontillemme. Riittävän helppohoitoisia minulle... Minkälaista maaperää teillä on tuolla kohdalla?

Kommentoi