Sunnuntai talolla

Coco Sweet Dreams

Vihdoin ja viimein kuvia talolta tulee tässä. Nyt ollaan periaatteessa melko tylsässä vaiheessa, sillä ei ole paljoa mitä kuvata. Olohuone on epäilemättä paraatipaikka isojen ikkunoiden vuoksi. Iltapäiväaurinko siivilöityy kauniisti jopa muovitettujen ikkunoiden läpi ja tekee tilasta raikkaan.

Muistini mukaan timpurini tiedotti, että terassinovi asennetaan pian, se on suurten ikkunoiden kaltainen ja toivon, että ovi on ulkonäöltään kuin yksi ikkunoista. Lisää valoa tulee tämänkin myötä.

Melko karulta tila siis näyttää vielä mutta kovin todelta! Jännittävin vaihe tähän mennessä on ehkä ollut se, kun alunperin kaivuri tuotiin tyhjälle tontille, sinä päivänä kaikki kongretisoitui toden teolla. Sähköjen kytkentää ollaan saatu vähän odottaa, mutta muuten kaikki on mennyt tähän asti varsin mutkattomasti, vaikka minua on jo monet kerrat varoilteltu, että rakentamisessa on varauduttava ongelmiin. Olen tosin huomannut, että omalla aktiivisuudella on paljon merkitystä kuinka jouhevasti asiat etenevät.

Sunnuntai on itselleni rauhallisin päivä viikosta, jolloin ennätän parhaiten kuvaamaan. Joten joka sunnuntai tullaan seuraamaan talon edistymistä tästä päivästä etiäpäin postauksen ja kuvien muodossa. Tervetuloa seuraamaan!

Kevättä kohti. 

Kommentit

korhoanna
Kaunis arki

Ihania hetkiä taloprojektin parissa sinulle!

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kaunis! <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Hei jes ihanan kuuloinen postaussarja. :) Ja ihanan kuuloinen TALO!!

Coco
Coco Sweet Dreams

IHANA kuulla! <3

Hjkj (Ei varmistettu)

Onko terassin oven lasi vähän pienempi kuin ikkunoiden ruudut vai fuskaako silmät?

Toivottavasti talosta tulee täykky, ilmeisesti melko kompakti nelioiltään?

Coco
Coco Sweet Dreams

En tiedä ihan tarkalleen miltä ovi näyttää sitten livenä, varmaan vähän pienempi, onhan se ovi.

Joo, talo on melko kompakti, noin 100 neliötä, mutta en paljon enempää edes tarvitse juuri nyt. :)

Kommentoi