Sunnuntai talolla

Coco Sweet Dreams

Talo tuntuu jo niin kodilta ja tänään ystävieni kanssa siinä pöydän äärellä oleskellessa tein päätöksen, että joka sunnuntai pidän jonkinlaisen dinnerin, perheen tai ystävien kesken. Meidän lapsuudenkodissa vietettiin myös joka sunnuntai tälläisiä päiviä, kun kokoonnuimme ja kokoonnumme edelleen mahdollisuuksien mukaan yhteen syömään. Nyttemmin voimme kokoontua minunkin luonani. Minulle on tärkeää saada ihmiset yhteen ja taloon elämää. Viihdyn usein yksin, mutta kaipaan myös paljon ihmisiä ympärilleni.

Tarjoilun voi pitää yksinkertaisena; minä loihdin suolaisia piiraita ja raikasta salaattia, tomaatit olivat suoraan poimittu vanhempieni puutarhasta. 

Talolla ei ole nyt tapahtunut paljoakaan, mutta huomenna toimitetaan jääkaappi ja pesukone. Sen jälkeen sähkömies tekee sähkötyöt ja päivä päivältä muuttopäivä lähestyy. Ennen muuttotarkastusta on kuitenkin vielä aika monta tehtävää, veikkaan että asumme tuolla ensi kuussa. 

Miljoonasti kiitos seurasta rakkaat bloggaajakollegat Anne, Char ja Jessica perheineen sekä ystäväni Miia.

Kuvat: Char & Jessica

 

Kommentit

Esteetikko (Ei varmistettu)

Hei, onnittelut uudesta upeasta talosta! Hieno nähdä vähitellen kauniita tilojasi! Kysymykseni liittyy aterialla käyttämiinne kertakäyttöastioihin (etenkin lautasiin). Mistäköhän ne on hankittu?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiva kuulla! Puiset kerttislautaset löysin Puuilosta. :D Olin menossa ostamaan tuulilasinpesunestettä ja törmäsin samalla reissulla myös näihin. :)

Lillli (Ei varmistettu)

Heräsi ajatus - me saimme parkettiimme ikäviä koloja lepakkotuoleista, niiden jalkoihin kannattaa laittaa suojukset tai matto alle..

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo! Mä olen myös pari kertaa huomannut saman ja laittanut siitä asti sellaisia huopatassuja.

Kommentoi