Sunnuntai talolla

Kaupallinen yhteistyö: Teknos

Suuria asioita on tapahtunut talolla. Se alkaa olemaan viittä vaille valmis ulkomaalauksen suhteen ja se näyttää niin raikkaalta! Apumieheni on ollut suurena apuna ja olen hänestä todella onnekas.

Taloni toimitettiin pohjamaali yllään ja nyt tänä kesänä sitä on maalattu Teknoksen Visa ulkomaalilla. Sävyksi valitsin listavalkoisen, eli tarkalleen VISA Peittosuojan, sävyssä T1714 sillä halusin mahdollisimman saman sävyn mitä ikkunapelleissä. Valkoisen sävyjä on niin monia ja on tärkeää, että valkoinen ei tee toista valkoista sävyä näyttämään vaikkapa kellertävältä.

Olen maalannut talon pääosin itse ja se on muuten todella rentouttavaa hommaa! Ihanaa vastapainoa tälläiselle toimistotyöläiselle ja saa olla itsestään ylpeä, kun työnjäljen näkee ikiomassa omakotitalossa.

Maalaustapoja on monenlaisia, minä olen kiivennyt telineillä ja käyttänyt tuollaista taittuvaa pensseliä maalaamiseen. Hyvänä apuvälineenä korkeisiin kohtiin on ollut jatkettava varsi – molempia edellämainittuja suosittelen kokemuksella.

Ensi viikolla meinaan saada projektin päätökseen ja sitten saattekin kuvia valmiista talosta valkoisen sävyssä.

Tehokasta viikkoa itse kullekin! 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *