Sunnuntai talolla

Coco Sweet Dreams

Vihdoin saan otettua teille jotain muunlaistakin kuvaa, kuin pelkkää betonilattiaa ja harmaata seinää. Seinät ovat tasoitettu ja tietääkseni ensi viikolla aletaan vihdoin maalaamaan. Aloittavat kenties katosta ja siirtyvät sitten seiniin. Etsin kissojen ja koirien kanssa sopivaa 5x5 laattaa kylpyhuoneeseen ja vihdoin löysin yhteistyön puitteissa laatat Värisilmästä. Minulla oli jo aikojen alussa visio valkoisesta kylppäristä, vähän tämän kuvan tyyliin. 

Sisäkaton suhteen olin aika ehdoton, halusin ehdottomasti levytetyn katon, enkä paneelikattoa. Tämä päätös oli vähän arvokkaampi, muttei kokonaisuuden kannalta mikään älytön. Sen sijaan listattomuus olisi riipaissut budjettia niin paljon, että tässä asiassa piti hampaita kiristellen tehdä kompromissi.

Makuuhuoneessani on mielestäni todella hyvä tunnelma. Se on ihanan ilmava ja pidän paljon tuosta makuuhuoneen lasiovesta. Rakastan raikasta huoneilmaa ja olen varma, että ovi tulee olemaan auki aika usein. Meinaan tehdä makuuhuoneen oven alle ihanan pation, johon aamuaurinko paistaa kauniisti.

Eletään nyt niin jänniä aikoja, etten itsekään tiedä mitä seuraavalla viikolla mahtaakaan tapahtua. Raporttia talolta seuraa siis luonnollisesti taas viikon päästä sunnuntaina, sitä ennen hetkiä talolta voi seurata instastoriesin puolelta.

 

Voikaa hyvin!

 

Kommentoi