Sunnuntai yläkerrassa

Coco Sweet Dreams

Kaupallinen yhteistyö: Hobby Hall

On taas sunnuntai.

Kun lapset eivät ole täällä saatan unohtaa itseni pitkäksi aikaa yläkertaan. Loikoilen ja teen töitä sängystä käsin, varsinkin näin sunnuntaiaamuisin se on vallan ihanaa.

Yläkerrassa on vielä moniakin asioita, jotka pitäisi laittaa kuntoon. Suunnitelmissa on ostaa sohva ja suuren suuri matto, jotta olohuone olisi vielä enemmän olohuone, yksi suosikkini on VM-Carpet Loimu-villamatto, joka löytyy Hobby Hallin valikoimista. Nyt tila on pitkulainen, enkä oikein saa sitä hallittua, sen takia vaihdan järjestystäkin koko ajan, sillä mikään ei ole vielä tuntunut ihan täydellisen oikealta. 

Makuuhuone sen sijaan on helppo sisustuskohde; päiväpeitolla, tyynyillä ja petivaatteilla saa jo hyvinkin paljon aikaiseksi. Valkoinen Valke-päiväpeitto, jossa kaunis kuvio on Luhta Home -merkiltä. Stailasin päiväsängylle myös koristetyynyjä ja mustan lampaantaljan, joka sopii niin tuolien pehmusteeksi kuin myös sohvalle.

Muita suosikkejani makuuhuoneeseen ovat kaikki harmaan ihanat sävyt, kuten James Finlaysonin Frans-percaletyynyliina ja pussilakana. Valkoista petausta voi värittää samettisilla tyynyliinoilla, jotka ovat nyt niin muodikkaita. 

Kommentit

EricaK
EricaK

Näyttääpä tosi kivalle (varsinkin noilla sitruunoilla) :)

Tiha (Ei varmistettu)

Sinulla on kyllä tosi kaunis koti ilman kalusteita ja kalusteiden kanssa :) Minkälaista sohvaa olit ajatellut hankkivasi? Minullakin on sohva ja/ tai nojatuoli hankintalistalla daybedin kaveriksi ja olen vatvonut asiaa jo toukokuusta, kun en ole osannut päättää :) Pitkä aika istua osan perheestä lattialla... Onneksi lapseni ovat tykänneet patjaversiosta. Miestä kun ei ole, ilman sohvaakin olen pärjännyt :D

terrazzoplatten (Ei varmistettu) http://torra-zementfliesen.de/

I really love that sofa!

Kommentoi