Sunnuntain aatoksia

Coco Sweet Dreams

Ihana vapaapäivä! Olen puuhaillut vaikka mitä ja kirjoitin muutaman ajatuksen, jotka tekevät mielestäni arjesta vähän parempaa.

  • Petaa sänky joka päivä. On ihanaa tulla kotiin kun sänky on sijattu ja vielä ihanampaa on mennä nukkumaan.
  • Katsele ympärillesi ja etsi kauneutta. Minulle on tärkeää myös opettaa lapsille havainnoimaan ympäristöä. Pysäytän usein lapseni katselemaan jotakin kaunista. Viimeksi katseltiin ihan vaan taivasta ja tähtiä. Pitääkö aina vain touhottaa menemään?
  • Hanki herätyskello. Tämä onkin ihan uusi päätös elämässäni. Haluan vähentää kännykän selaamista ja haluan herätä mielummin herätyskelloon, kuin kännykän herätykseen. En halua aloittaa aamuani selaamalla tuttuun tapaan kaikki somet läpi. Haluan nauttia kuvatulvasta joku toinen hetki päivästä, kun aivonikin ovat vähän vastaanottavaisemmat ja lisäksi haluan rauhoittaa pääni kaikesta ennen unta. Nyt yöpöydälläni on kännykän sijaan herätysvalo/kello, paljon lempeämpi vaihtoehto sille piinaavalle kännykän herätysäänelle, oh god!
  • Naura päivittäin ja yritä etsiä tilanteista, paikoista ja ihmisvilinästä hauskoja kohtia. Nauraminen vapauttaa dopamiinia ja endorfiinia - tekevät siis elämästä himpun verran kevyemmin kannateltavaa.

Mahtavaa viikkoa!

Kommentit

J (Ei varmistettu)

Älä etsi rakkautta. Se kolkuttaa kohta ovellesi tai tulee töissä vastaan... :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Alright! Jännittävä ennustus :)

Kanili (Ei varmistettu)

Tyylikäs herätysvalo? Kerro lisää!

Coco
Coco Sweet Dreams

Muakin kyllä kiinnostaa just TYYLIKÄS heräysvalo. Mulla on ihan perus... joku phillipsin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oih! Herätysvalo olisi juuri se mitä kaipaan, jotta aamut lähtisivät paremmin käyntiin :).

Instan videossa näkyi vilaus aurinkolaseistasi. Saanko udella minkä merkkiset lasit ovat kyseessä tai voitko tehdä niistä postauksen? Etsin kuumeisesti uusia aurinkolaseja ja kasvoillasi ne näyttivät kauniilta.

Coco
Coco Sweet Dreams

<3 Kiva kuulla! Ne on H&M miestenosastolta. ;)

danskuhhh

Ihana blogi ja kauniita kuvia!

Coco
Coco Sweet Dreams

Hey! Kiitos <3

Kommentoi