Sunnuntain koti

Coco Sweet Dreams

 

Levollisia kuvia allekirjoittaneen toisenlaiseen olotilaan. Mites teillä toi siitepölyallergia, täällä päässä on aikamoista!

Olohuoneen uusi daybed on kyllä parhain valinta isojen ikkunoiden alle. Sisustus on edelleen kesken ja huonekalut hakevat vielä paikkaansa. Telkun paikkaa mietitään vielä, sillä lisää kaappitilaa tarvitaan reilusti. Tästä minulla onkin yksi idea mielessä.

Minä mattojen dissaajana olen nyt miettinyt sellaista. Suuri matto kokoaisi olohuoneen omaksi tilakseen ja hitusen kolkko tila saattaisi saada vähän lämpöä ympärilleen. Tarkastelua ja fundeerausta tarvitsee tämä tila vielä ja paljon.

Mut hei, allergiasta vielä. Sehän tarkoittaa sitä, että kevät on jo pitkällä. Jos tarkkaan katsotte, niin näette ikkunasta vihreitä versoja puhjenneen. Kaikenlaista ihanaa kasvaa taas maasta ja harmaanruskea kukkapenkki vaihtaa vähän ilmettä.

Jep, huumassa!

/my sunday thoughts and some interior stuff...

Kommentit

Emmi L. (Ei varmistettu)

Vesisadetta odotellessa niin allergiaoireet helpottais :) Kaunistahan ulkona on kun mikä, mutta harmittaa kun ei itse voi olla siellä!

Emmi L.
http://happyfeetingblogi.blogspot.com

Coco
Coco Sweet Dreams

Täälläkin odotellaan vesisadetta, jotenkin niin tuskallinen olo, allergialääkityksestä huolimatta. Huhuh. 

Murun kera

Ihanaa kun pystyt fiilistelemään kevättä allergian herättelemänä <3 Positiivisuus antaa voimaa!

Coco
Coco Sweet Dreams

Jepsistä, positiivarilla on aika kivempaa. ;)

Jenni/Talosanomat (Ei varmistettu) http://www.talosanomat.fi/

Ai että, niin herkku tuo divaani! Samanmoista olen itsekin useita vuosia ihatellut! Toistaiseksi pysynytkin ihastelussa, vaikka löytäisin monta paikkaa, jonne se meilläkin sopisi ;) Ja niisk täälläkin. Krooninen päänsärky siitepölystä ja tukkoisuudesta! Sade helpottaisi hetkeksi :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Ennemmin tai myöhemmin tää olo tästä helpottuu. Nyt vaan sitä sadetta odottelemaan, huomenna sitä vissiin on tulossakin. :) 

sussuss (Ei varmistettu)

eikö noissa rautatuoleissa ole ikävä katsoa telkkua? olen nähnyt samoja partseilla, mutta ehkä ei niin kivat löhöilyyn

Coco
Coco Sweet Dreams

Mä laitain usein jonkun viltin, kun noissa istun. Talvisin noissa on muhkeat islanninlampaantaljat, kesäksi ole etsinyt netistä noihin menevää pehmustetta, mutta ei tahdo löytyä. Tuolit on itseasiassa menossa terassille, kun se vaan joskus valmistuu. Kuvista vasemmalla meillä on vielä ikivanha sohva, jossa me usein löhöillään. Sohvakin uusitaan jossain vaiheessa

Epe (Ei varmistettu)

Heipä hei, IHANA tuo divaani :) ja tuo torkkupeitto tms. Mistä se on?

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos, mäkin tykkään. Daybed on BoConseptin Morini ja torkkupeitto on Missonin. Tilasin sen aikoinaan Net a Porterista.

phocahispida

Mun täytyy ihailla tuota asennoitumistasi allergiaan, koska mun teki mieli sirkkelöidä nenäni irti tuossa toisspäivänä. Osatekijänä allergiaärsytykselle saattoi olla myös työn alla ollut litterointi, hrrrr..

Tämä kevät on ollut jotenkin erityisen inha monelle allergikolle, kaiketi kuivan ja aikaisen kevään vuoksi. Mutta tsemppiä, kyllä se pöly heinäkuun loppun mennessä laskeutuu. :D

http://kideblogi.fi/ilmansinuaolenlyijya/2014/04/26/inhorealismipaivitys/

Coco
Coco Sweet Dreams

Hehe, tai sit mä vaan koitan luoda positiivista henkeä, vaiks oikeesti samat fiilikset. Tukalaa. 

Jeps, onneksi täällä päin vähän satelee justiinsa. <3

phocahispida

OOH, sadetta tännekin, pliis. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aivan täydellinen! Voin vain kuvitella, miten ihana tuossa on loikoa ja seurailla pihan tapahtumia. Kertoisitko vielä, mistä olet omasi hankkinut? Pikainen googlailu kun ei tuottanut tulosta. Entä mikä on tuon ihanan ruskean nahan tarkka sävy?

Coco
Coco Sweet Dreams

Voi kiitos! Mä en nyt muuta osaa sanoa, kuin että valmistaja BoConcept ja malli on Morini daybed, ostettiin Turun Vepsäläiseltä. Nahan sävyäkään en tarkalleen tiedä, mutta jotakin pehmeää nahkaa. Voin selvittää tämän vielä meidän myyjältä... 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos, tuostakin oli jo paljon apua! Vastaat aina kommentteihin niin ystävällisesti. :)

maijjo (Ei varmistettu)

Jep, jep, allergialääkehuumassa! x) Hyh, niin ihana, mutta silti niin kamala kevät! :D

Coco
Coco Sweet Dreams

Niinpä, kun muistaisi lähteä jonnekin trooppiseen ilmastoon kun pahin siitepölykausi on meneillään, meillä koivu vaivaa eniten. 

Mut aattele, onneks on lääkkeet! <3

Sanna/Inspired by love (Ei varmistettu) http://interiordesignerinspiredbylove.blogspot.fi/2014/02/kevaisia-savyja.html

Aivan upeasti sopii teille tuo Daybed. Olen monesti tuolla konjakkisella nahalla sitä ihaillutkin töissä &lt;3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kiitos kehuista ja ihania juttuja on myös teidän kodissa! <3

Kommentoi