Syksy maassa

Coco Sweet Dreams

Ikkunasta pilkottaa jo aika syksyinen näkymä. Vihreä piha on saanut lehtiä pintaan ja lisää tippuu koko ajan. Eihän noita viitsisi millään haravoida pois - miksi jengi ottaa kauheat paineet haravoinnista. Eikö sen voi hoitaa sitten kerralla pois kun kaikki on maassa? Kysyy hän.

Pienet kamut kasvavat kuin sienet sateella...

Siellä ne lepää. Taustalla pilkottaa ehkä tämän kesän viimeiset kukkivat kukat, mitä lie.

Syksy on niin ihana ja rauhoittava.

Minulla alkaa muuten kauan kaivattu kesäloma huomenna, olen niin fiiliksissä! Näen jo itseni istumassa valkoisessa tuolissa viinilasi kädessä, vilttiin kääriytyneenä suunnittelemassa puutarhaan juttuja. Chillax.

/in September...

Kommentit

Majmus (Ei varmistettu) http://magicpoks.indiedays.com/

Ihanaa, mutta toisaalta vähän haikeaa. Ihan hetki sitten ikkunan näkymä oli kovin erilainen <3 Viinikin maistui erilaiselta kesällä.

Coco
Coco Sweet Dreams

Totta. Tulkaa meille! <3 Mä jo niin näen toisen valkoisen tuolin kuvan tuolin vieressä ja sut siinä!

Erja / IhmeidenTekijät (Ei varmistettu) http://ihmeidentekijat.blogspot.fi

Toivokaamme kuivaa syksyä, niin haravoiminen ja lehtien siivoaminen sujuu kevyemmissä merkeissä :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Joo, märät ja painavat lehdet on ihan tylsiä. :)

Lillix3 (Ei varmistettu)

itse asuin 10 vuotta omakotitalossa ja hoidin vasta KEVÄÄLLÄ haravoinnin. Täysin käsittämätöntä hysteriaa mitä ihmiset potevat syksyisestä haravoinnista (en siis tarkoita sinua), kuulin puutarhurilta, että tekee ihan hyvää nurmikolle, jos sillä kävellään (meillä hilattiin puita puuvajasta) että lehdet jää suojaamaan nurmikkoa. Porukka riuhtoo hulluna haravoiden kanssa vielä kun osa lehdistä puissa ja aivan saletisti on keväällä sama homma, joten todellakin RELAX ja hoida homma keväällä!
Lillis

Coco
Coco Sweet Dreams

Hih, niin sitä pitää. En olekaan ajatellut, että lehdet tosiaan antavat hyvää suojaa nurmikolle. Itse ajattelin hurauttaa nurmikonleikkuukoneella sen keräimen kera sitten lehdet jossain välissä. Toisaalta tykkään tosi paljon haravoinnista, se on ihanan terapeuttista jotenkin... :)

vakkarilukija (Ei varmistettu)

Hei Coco! Olen tässä tovin pohdiskellut sitä, että oletko jo arponut kapselikahvikoneen? En ainakaan löydä voittajien julistusta mistään.. :)

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippa, olen jo arponut, en vain ole ennättänyt kertoa sitä täällä. Mutta siis kahvikone lähti Tampereen suuntaan onnelliselle voittajalle. :)

Kommentoi